ARG!

Gud vad jag är
ARG!! ojoj, orkar inte förklara varför.Jag är så satans arg så det är int sant!! OJOOOOOOOOJJJ!!!!!!!!!!

Jag i skrivande stund. 

onsdag

Ja, än är man utan röst. det var ett UNDER att Fia hörde mej på engelska lektionen när jag skulle säga högt hur man uttalade något ord. vi var på konsert idag, det var musik gymnasie elverna i kalix som spelade. medans dom andra satt och viskade satt jag och funderade ut små namn till dem. En kallade jag för monstret (eftersom han lät som ett monster när han sjöng) en för Elina (för hon passade att heta elina, tyckte jag) en för Han med blå tröja (josses favorit;)och en för Rosa converse (eftersom hon hade rosa converse skor), men de var ju inte alla då, men jag ides inte döpa resten..på HK:n gjorde vi kladdkaka. eftersom det var fel på våran ugn så blev inte min och beckas kaka riiiiiktigt färdig, den var typ halvfärdig. vi han inte äta den där så vi tog och stoppade den i varsin påse. När min kakbit var i påsen så började jag känna på den, och det var så roligt så jag kunde inte sluta. det slutade med att den såg ut som en bajskorv (bokstavligt talat).  men det var en god bajkorv iaf. och den drog till sig många blickar på bussen när jag var på väg hem från skolan.Först satt det en jobbig unge och stirrade hela vägen från skolan tills han skulle kliva av (ca. 3-4km(?))sen när han skulle kliva av sa han:
-Är det där lera du har?
-Nää..
-Är det lera du har där?
-Nää..
-Vad är det då?
-Kladdkaka.

Trasan flyttade idag.. så nu är det bara Polly (fd Olga) och Nalle som är kvar..men dom stannar väl säkert inte länge till dom heller.. det kommer bli så tomt utan mina bejbisar..:(


Kom nyss på hur mycket ögat lurar en när det gäller mat/godis. något som är riktigt gott kan ju se ut att vara svin äckligt. T.ex min kladdkake korv, Tobias vägrade nästan äta den när jag sa att det är kladdkaka bara för att den såg ut som en bajskorv.men jag (med mina små tricks) lyckades få han att smaka, och det slutade med att han åt upp den. tänkte fota den och lägga ut en bild på den, men jag glömde och kom på det när den var borta..


hejhej

 är med i en Tävling där man kan vinna ögonskuggor:)


Skriver bättre sen..


Måndag

14 år 5 dagar.

Alltså det är helt sjukt! jag har kommit in i någon slags "shopping-kris", jag vill bara  köpa,köpa,köpa! jag tror nog att jag ska ta och beställa mej ett stort paket från H&M idag. där SKA jag hitta allt jag behöver (bikini,tröjor,byxor,skor osv.) jag kan skriva senare vad mitt paket kommer innehålla:) Det är så mycket jag vill ha.. jag har så lust att spela något dator spel, typ The Sims eller nått sånt spel (ett spel som man kan inreda hus vill jag spela:)sen vill jag ha Beyoncés nya skiva..

Föresten, jag är sjuk idag..:( var till doktorn, men hon sa att det var inget jag behövde medicin för. mamma däremot, hon har fått halsfluss, Stackarn.

Söndagen den 25/1

14 år och 4 dagar.

Har vart till Älva idag:) jag red efter vägen, och skrittade av henne barbacka på ridplanen...funderar på att möblera om lite i mitt rum.. alltså bara vända skrivbordet, flytta bänklåde saken till undersängen så jag får mera yta till soffan som jag snart kommer ha i mitt rum.. nä usch vad jag svammlar.. Tobias fyller 7 år idag...Farmor och Sonja har vart här, så nu väntar han på att moster och kusinerna kommer. Han vill ju så ha prestenter. men hejs! måste kila:)

Benjamin Testar

Nu Kör vi! Kanon KUL!


Att jag...

..inte blivit frisk än upptäckte jag idag när jag var hos Älva och red,mockade osv. så kände jag att jag inte har någon ork alls i kroppen.Rösten är borta sen igår, det var nog allt skrattande igår.så viska eller skriva det jag vill säga är vad som gäller för mej tills rösten kommer tillbaka.

Idag har jag varit till Älva. När jag skrittade så kände jag att jag höll på att somna, sen när jag mockade så höll jag också på att somna. Sen när jag kom hem så städade jag mitt rum.. sen kom Inger och Henry, vi åt smörgås tårta med dom, den var jättegod:P

Nä, nu ska jag ta och gå och sova tror jag.. ska till Älva i morgon också...det får bli en lugn tur då också. Tjena moss!

Marie Digby



Lyssna på henne! hon har hur bra röst som helst:)

James Morrison















Jag har en ny idol:) han är så bra:D Ni kankse
har hört och sett han förr, men ni vet jag är ju som lite efter..;)

FjortisFest 2009!

Idag hade jag och Hilda tjejmiddag:) vi åt Tacos/Tortillas, såg på film, å en massa annat skoj.
vi såg Systrar i jeans Den andra sommaren, den var jätte bra:)




 
vår tårta. För er som har dålig syn och inte ser vad det står, så står det : Typ Fjortis.

Guitar hero Time!


Becka in focus. och josefine där bak:)

laddar up mera sen.. datorn tjorvar:(

Broken Strings - James Morrisson och Nelly Furtdado



Den är bra:) testar bara om jag kunde;)

Dagens citat:

"beauty is acceptence. It's being kind to other people an accepting yourself"

Citerat av: ? men det stod på en bild med Whitney från topmodel 10, så kanske hon?


Happy Birthday too MEE!

Ja, idag fyller jag 14:) josse har varit hos mej idag, vi åt tårta, såg på film men båda somnade efter en stund (haha!) jag vaknade av att moster kom och gav mej ett paket. Jag kommer ihåg att jag tog emot paketet, och att hon sa nå men sen vet jag inte...jag somnade nog då.. eller jag öppnade paketet men jag tittade inte medans jag öppnade det..det var iaf en choklad ask och en hundring:)

Jag ska köpa ett rött Nintendo DS, och spelet hade jag tänkt få av mamma och pappa i present.. men jag vet inte..

Jag vet, det blev ett kort inlägg idag, men ni får lov att nöja er med det..

 min älskling♥

TjenaTjena:)

nu sitter jag här med Trasan i famnen:) jag satt nyss med dom andra också, men dom var så trötta, det var endast Trasan och Elsa som var pigga nog att busa lite. Nalle och Olga var så trötta.
Idag är det min sista dag som 13-åring:)
Farmor och Sonja var hit idag och firade mej, av Sonja (och mina kusiner) fick jag Leilas kokbok av farmor fick jag ett kort och en hudralapp.

Trasan♥


i morgon kommer Josse hit:) vi ska äta tårta och hitta på nå, vi får väl se vad:)



Titta min älskling skrev ett meddelande till er:


vbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb                                                     b hhh /Trasan♥

Jag tror det betyder: "snälla Anna, släpp ner mej så jag får pinka. Bästa hjärtliga heliga häslingar /Trasan♥"

Imorgon ska jag på skolan också, usch.. men måste jag så måste jag.. igentligen hade jag velat vara hemma några veckor till, men eftersom att jag är så pass att jag orkar gå på skolan nu så...
Har nyss gjort matte läxan, och lite annat i matten.. Jag hatar matte! det är det värsta ämne som finns!

19/1

ja idag var man till farbror doktorn, eller det var igentligen Tobias som skulle dit, men  jag följde med och doktorn kollade i min hals också. jag har inte halsfluss nu, men jag kan ju ha haft men att den håller på att försvinna..Har köpt strepsils idag, dom funkar bara under tiden man har dom i munnen, men sen när den är slut så har man lika ont i halsen..

På onsdag fyller jag år:) men jag ska börja fira redan i morgon. för mamma börjar jobba på onsdag kväll och pappa jobbar då.. så då firar vi mej i morgon och sen när släkten kommer då så klart:) så det blir flera dagar firande för min del;) haha nä, skojja bara.. Sonja och farmor kommer i morgon för sonja jobbar på onsdag (ALLA jobbar visst på min födelsedag):

Höll nästan på att glömma! Idag har Skrutten bott hos mej i 2 år:) men det känns som att han alltid har bott här:)

Skrutt Plutt♥


Luleå

idag var vi ju då till luleå på mammas examen. jag kan inte direkt säga att det var spec kul att sitta där och lyssna på pingvinerna och gubbarna som läste tal. pingvinerna var nå gubbar med roliga mössor som sjöng.

Jag satt näst längst ut, och en okänd kärring satt brevid mej. först satt hon som helt vanligt (ni vet som man sitter när man sitter i en stol) men sen efter ett tag så märkte jag att hon började hoppa allt längre och längre ifrån mej, det kan ju ha varit för att hon hörde att  jag hostade och snörvlade mycket och ville hålla sej på avstånd för att inte bli smittad. Men, jag tycker endå att det var dumt. för först så höll hon på och fråga om stolen var ledig, och sen så sa jag att jag inte visste, men då satte hon sej där iaf. å då får hon ju skylla sej själv! och hon hörde väl att jag lät hes när jag sa att jag inte visste om  stolen var upptagen (det är lite svårt att undkomma att jag är hes).

Ni vet när man har på blixten på kameran, då ska det ju bli ljust, men när jag fotade där inne i aulan så blev alla bilder med blixt jätte mörka och dom bilder utan blixt blev ljusa och bra.. konstigt va?

På måndag ska jag och min "kära" lillebror till doktorn. vi ska kolla om vi har halsfluss eller vad det är. tobias säger att han har fått halsfluss, och det känns verkligen ut som att jag också har det. om man bara får medicin så blir man ju snabbt pigg och osmittbar så man kan fara på skolan.

Influensan eller halsflussen har gjort så att jag tappat all ork i kroppen, jag blir typ anfådd av att bara ställa mej upp från soffan eller en stol. Jag har tappat min aptit också, har knappt ätit något den här veckan. idag har jag ätit en hårdbrö macka, en varmkorv och pyttelite korv och makaroner. igår åt jag lite mer, men de var för att jag spydde upp all mat jusst innan middagen, så då var jag något hungrigare (jag spyr oftast när jag har feber).

När vi for hem stannade vi på GK:s och där hittade jag en jätte fin stickad grön klänning, den kommer jag nog kanske använda ganska ofta i vinter.

Nä, nu ska jag nog gå och bädda ner mej under tusen filtar och se på tv. kanske man skulle fixa sej en kopp te? ja nå jag får se.. Puss och hej!

sjuuk :(

hejhej, jag är fortfarande sjuk:( och det känns som att jag har mått sämre idag än vad jag gjort tidigare..hade tänkt fara till lule i morgon,mamma tar ju sin examen. men om jag mår lika dåligt som jag gjort idag, så kommer jag då attt stanna hemma..  men jag har bestämt mej, jag SKA med till lule, även om jag ligger halvdöd i baksätet dit. JAG SKA med! jag ska ha en klänning, och gråa strumpbyxor och bruna hasiga stövlar:) det blir fint..




nä, nu sitter jag och snorar och halv sover, å jag ska upp tidigt i morgon. Natti Natti:)

ojoj Cassa..

Alltså det är sjukt! jag är alldeles sjöblöt i svett, men endå så garnfryser jag! allt tack vare dej Cassa och med lite samarbete av Catti (skojjar bara). för Cassa blev sjuk på fredag och frisk på tisdag. Catti hjälpte att föra över influensan på ngt konstigt sätt..men iaf, jag fick influensan på tisdag.

Nä men seriöst nu då..
jag tror att jag har haft det ett tag men den har inte brytit ut förns i tisdags.. Jag kommer ju inte kunna fara till Älva i morgon :'(
Jag såg på P.S I love you idag, två gånger faktiskt.. fasst första gången somnade jag...... nää, nu ska jag försöka gå och sova.. har tagit en Alvedon så förhoppnings vis så kommer det ingen feber i natt..ska försöka sova längre i morgon.. åtminstone till sju.. jaja, Hej då / AnnaBananaa

Föresten, har ni något dunder medel som ni använder er av när ni är förkylda/influensa?


Frågor.

Jag har så tråkigt så jag kopierade dom här frågorna från Josefina.

Smeknamn: AnnaBanana
Boende: Överkalix.
Uppvuxen i: Överkalix.
Din kärlek:ingen.
Stjärntecken: Vattuman
Motto:  Ge aldrig upp
Frisyr: Brunett, lugg, uppklippt.
Ögonfärg: Blå.
Längd: typ 1.57?
Skostorlek: 39
Radioprogram: Din Gata i P3, men den slutade ju:(
Tv-program: Grey's anatomy, 90210, Top Model,The secret life of the american teenager.
Skrattar åt: Åt  det som jag tycker är roligt
Sällskapsspel: Monopol
Årstid: Sommar
Fest: Tjejfest
Mumsig mat: Pasta och pasta sås:)
Äckel mat: Ärtsoppa 
Örongodis exempel:  ööhhhmm..ngn beyoncé låt kanske?
Fritidssysselsättningar: Hästar, familj, vänner shoppa:)
Värsta ovana:  ingen?
Jag skulle vilja kyssa: Ingen
Åker mest med buss nr: 343
Sover helst: hemma i min egen säng
På parties dricker jag helst:  Fanta
När jag var liten brukade jag säga: kalar (kaviar) och kan sälv.
Vill bli bättre på: många saker
Vilket är ditt livsmål?: få den utbildning jag vill ha så jag kan få mitt dröm jobb.
Vad har du för puder?: L'oreal nånting
Har du använt någon hårprodukt idag?: Nej, inte ens en borste;)
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? Inga
Var är du nu? Hemma.
Har du bråkat med någon idag?: Nej.
Var det allvarligt?: nej
Saknar du någon nu?: Ja
Vad köpte du senast?: En chokladpuffepåse
Har du åkt fast för snatteri någon gång?: Nej! har ALDRIG snattat.
När var du i en affär senast?: i söndags
Mötte du någon du kände då?: Nej
Tycker du om dina grannar?: Känner dom inte, så jag kan inte säga ngt om det.
Anväder du icq eller msn?: Msn.
Vilket färgtema går ditt rum i?: Röd/vit/silver
Hur många datorer finns i ditt hus?: Tre.
När fick du senast en present?: Julafton
Vad drack du senast?: Vatten
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid?: Ja, ibland.
Har du några högklackade skor?: Ja, ett par.
Vilken är din favoritfärg?: Gul och vit
Brukar du se tv3's sommarnattbio? Nej
Har du blivit hotad via telefon? Nej.
Av vem?: ingen.
Finesse eller Wella?: Wella
Absolut dance eller absolut music?: Absolut Music
Vad har du för planer till helgen?: Ska till luleå på mammas examen
Har du en hårborste i din väska?: Nej, den är tom förtillfället..
Har du stadigt sällskap?: Ingen kille
Varför är alltid tak vita?: Alla tak är inte vita, men dom flesta..vet inte varför.
Vill du ha barn?: Ja, ngn gång i framtiden.
Hur skulle din bästa vän beskriva dig med ett ord? Jag vet inte.. det beror nog på vem du frågar.
Är det många som alltid läser din dagbok på internet? Nej, typ ingen:(
Vad tycker du om sex and the city? serien är bra, filmen är bättre.
Din nästa födelsedag? 21 januari
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? nej, typ inte..
Har du rakat dina ben någon gång? hahaa
Finska, danska eller norska? finska
Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska och pytte lite franska
Skulle du kunna ha silikonbröst? Nej
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? Som det är.
Cigaretter då? borde man inte få köpa alls!
Borde man få röka på pubar? Nej, inte röka över huvudtaget.
När fikade du senast? Söndags
50 cent bra? vet inte, har som inte lyssnat på han..
Har du kvar dina barndomsskivor? Ja,nån har jag väl kvar.
Hur många hål har du i öronen? Två, kanske tre, men vet inte om det tredje har växt igen..
Brukar du bada i sjöar om somrarna? nej, bara i älven och i poolen.

Sjuk -.-

Nu har jag fått feber också! eller jag fick det i går kväll, men endåå..
Jag har fått Influensan eller halsfluss, men mest troligt influensan.
 det var ju typiskt att jag skulle bli sjuk NU!

I går kväll gick jag och sova kring 22 ngn gång, då bäddade jag ner mej med täcke,fleece filt, tjockstrumpor fleece tröja och siden pyjamas byxa och nattlinne. och fasst jag hade på mej allt det där så frös jag. sen kring två i natt vaknade jag av att jag garn svettades, då sparkade jag av mej täcket och försökte sova men då höll min hals på att döda mej, så då gick jag upp och drack vatten. sen satt jag vid köksbordet typ till tre.sen kanske 04:30 kom mamma och släppte ut Zelda från mitt rum. då kom hon fram till mej i sängen och frågade hur jag mådde och jag svarade dåligt. då svettades jag, sen några minuter senare frös jag.sen klockan fem steg jag upp, tog en alvedon och drack vatten, och satt och pratade med mamma.. och nu sitter jag här. idag ska jag bara ta det lungt och vila så jag blir frisk.

Jag får nog kurera mej med honugs vatten/te, Fisherman och P.S I love you.


Vägen till fiskheten Alá Anna
Gott och lenar i halsen.

Te är alltid bra:)
Bra mot förkylning (vetenskapligt bevisat;)
Den är så bra:) en riktig sjuklings film. Med andra ord: Perfekt att titta på när man är sjuk:)

Om jag följer denna kur kommer jag bli frisk på nolltid;) .........hoppas jag....


Ont i halsen

Igår kväll efter ridnignen fick jag ett frys anfall så jag låg och såg på top model 11 inlindad i typ tusen filtar, men sen när det slutatde så tänkte jag att jag skulle göra klart matte läxan (eftersom jag "glömde" göra den tidigare) och då när jag ställde mej upp så dog jag nästan av kylan (det var inte kallt i huset, men det tyckte jag) så då sprang jag och hämtade ett par tjock strumpor och en fleece tröja och gick och satte mej vid köksbordet för att göra klart matteläxan... och på morgon när jag vaknade märkte jag att mitt nackspärr (som jag haft sedan i söndags) blivit MYCKET värre, kan knappt röra på huvudet. Åsså har jag fått jätte ont i halsen, kanske början till influensan?hoppas inte iaf.. i morgon ska jag och becka läsa upp våran uppsats om Neptunus, men jag vet inte om jag ska på skolan då, eftersom jag har så ont i halsen och igår höll plåtankan  på att predrika om att "om ni känner er förkylda så ska ni stanna hemma, och tvätta händerna regelbundet, peta er inte i ansiktet, då kan ni få influensan"...
Nä, nu ska jag nog gå och kanske baka en kladdkaka och sen se på Rötter. Hej då!


Tisdag

8 dagar kvar!

Jag och josse har planerat att åka till London i slutet av sommaren :D så nu ska jag spara! alla mina present pegnar (om jag nu får några) kommer att gå till london resan! fasst jag måste ju övertala mamma och pappa att jag ska få fara, men det blir nog inte så svårt...hoppas jag!?

Idag börjar ridningen:) det ska bli kul, tror jag..
hoppas jag får Flakan eller Elvis..eller Bobby, jag har inte ridit han ngn gång, men jag vill!

Nu måste jag nog gå och göra klart matte läxan..hojja vad tråkigt!!

Nedräkningen har börjat!

Den 21 smäller det!
nu är det bara 10 dagar kvar tills jag blir Fjortis på "riktigt",haha!


I födelsedagspresent önskar jag mej:
Pengar
halsband
minneskort till kameran
ridskor
ridvantar
kläder
Zebra Tavlan från IKEA
Pengar
Pengar
Pengar;)

Ja, då vet ni vad ni ska ge mej i present;)


Min älskade Zebratavla. 599kr på IKEA


Hittade en till som jag vill ha:) 599kr på IKEA


Vill också ha, 1495 kr på IKEA



Den också, 149 kr på IKEA


Söndag

förlåt att jag har så dålig fantasi när det gäller blogg rubriker.

Igår var det alldeles för tråkigt för att skriva. för inget hände.. eller, ja.. Fred har gnagat på min platt tångs sladd, så den går inte att använda. men mamma eller pappa skulle fixa det.

Idag har jag varit hos Älva hela dagen, nästan.. jag for dit ungefär 12:30 och kom hem ca 16:00. Det var jätte kul att köra,det enda som var lite svårt var att sätta på selen. För det var typ tusen remmar som skulle hit och dit, under och över, men nå vettja man lär sig.
Innan vi for ut och körde höll jag på att mocka först åt Älva och sen åt Pilör (eftersom att Jonas skulle köra Pilör), när jag hade mockat åt Älva och höll på med Pilörs box kom Wilhelm (Jonas och Kickis son) in i stallet med sin kompis och visade henne  lite grann, då sa han så här när dom närmade sej Älva som stod och tittade ut genom gallerhålet (eller vad man ska kalla det) då sa han så här:
-Här är Älva.
sen vände han sej om och tittade på mej och sa:
-Och där är hon med bajset.
"hon med bajset" var jag då, eftersom jag stod och mockade. jag som bara smilade lite grann och sen fortsatte jag med mitt. sen när vi satt och fikade kom han igen och sa:
-Varför måste hon vara här hela tiden?
haha, jag tror han börjar bli less mej;)

Sen när jag kom hem så åt vi middag, och sen for vi till mina kusiner. Axel (min kusin) fyllde 4 i torsdags, men då kunde vi inte fara så vi for idag.

Hejsvejs!

2 in 1!

Gårdagens och Dagens inlägg, Enjoy:)
skolan har bara varit i TVÅ dagar, och man är redan less den! Hojja, hur ska man orka ända till påsk? eller kommer sport lovet först?  ajja spelaroll..

8/1 2009
igår var jag alldeles för trött för att vara på datorn, jag gick och sova typ elva och ställde klockan 06:15 för jag skulle duscha och sånt.. men jag kunde inte sova, så jag läste en bok som hette "Jag såg honom FÖRST!"  ganska bra faktiskt.iaf, jag somnade mellan 03:00 - 03:30. så alltså typ tre timmars sömn! men när jag vakande var jag jätte pigg! min pigghet fortsatte ända tills jag kom hem (ca.13:30) då skulle jag se en film, men då när jag väl stannade av så somnade jag på soffan. där sov jag kanske en kvart, sen fortsatte jag se filmen. då gick jag och städade åt mina bejbisar. sen lagade jag mat, jag lagade makaroner och korv (vi var ensammen hemma), när vi satt och åt sa tobias:
- jag hade villa ha stuvade makaroner..
- men om du tar och stoppar ketchup på dom och rör om så får du ju tomat stuvade makaroner.

Han gjorde som jag sa och belv genast mkt nöjdare. sen gick jag och såg på tv igen.. då såg jag på ngt pogram.. tror det var Made på MTV, skulle se på den där filmen som var på trean, Men jag somnade under förtexten (eller vad det nu heter, ni vet det där som är före själva filmen, där det står vilka som medverkar osv..) till filmen. sen kom pappa, och kikade in i tv rummet och jag som jusst vaknat sa lite halv sovande:
- Pappa, jag är så trött...
å då sa han att jag skulle gå och sova i min egen säng.å då gjorde jag det.
Intressting, Iknow! ;)

9/1 2009
idag har jag varit till Älva. jag red henne på ridplanen och det gick bra. har börjat få bort dom där "jag vägrar röra mej ur fläcken" momentsen, ni vet dom har ju hänt mej ett x antal gånger nu. På söndag ska jag köra henne:D det ska bli kul att testa ngt annat, visst ridning är jätte kul.. Men det är ju alltid roligt att testa ngt nytt:)
jag skulle fara på UG idag, men jag kände att jag var alldeles för trött, så jag stannade hemma och såg på film.. ska nog gå och sova snart:) jag tänkte eller rättare sagt jag SKA fara och åka skidor i morgon. Sen ska pappa ta fram sparken så jag kan fara med Zeldan så hon får springa, hon tycker det är jätte kul att springa framför sparken:) men i allafall, efter att jag såg en film som SÖG RÖVHÅL , gick jag ner till Inger och Henry för mamma och pappa var där. ja och nu sitter jag här..

Jag vet att inlägget blev lite långt, men jag skrev ju inte igår.. sååå..

sista lov-dagen..

well, idag är det sista lovdagen, och vad ska jag göra idag då? nå jag vet inte.. hade tänkt fara till älva, men då är det så kallt, och josse ska kanske komma men jag vet inte hur det blir med den saken.. jag antar att jag får vara hemma och gå och strosa som en struts..VARFÖR SKA DET VARA SÅ SATANS KALLT?? och VARFÖR måste  skolan börja i morgon??
josse ska komma kring 16.00, vad ska jag göra tills dess då? något förslag?Jag vet.. jag följer med mamma och tobias på bibblo och lånar ngn bra bok.. jag är läslös.. jag har börjat läsa på en bok som heter Catwalk men jag fattar absolut NADA! den har typ 400 sidor. och tänk er då läsa en bok på 400 sidor som man fattar nada, förstår ni då hur jobbigt det är? men okej, jag har inte läst så långt. inte nog långt för att kunna bedömma om den är bra eller dålig iaf. kanske om man läser lite mer av boken, kanske till sidan 100 eller ngt sånt..

 vet att det inte var så bra bild, men jag hittade ingen annan.


Föresten, vad tycks om mitt hår?

Byebye Blondie

Alla blondiner, förlåt.. jag har svikit er.. men innerst inne kommer jag alltid vara blond.
ja, igår färgade jag håret brunt:) det vart fint :) så nu har jag ny frisyr och ny hårfärg.
ska fota det senare och sen lägga upp bilden här. men jag har nyss stigit upp så mitt hår ser ut som en rishög.
idag är det kallt, typ -14,4 grader..... ska kanske fara och åka skidor en stund, men jag vet inte om jag ids.. jag är förkyld.



Färgen heter "Rum coffee"

Klippnings dag!

ja, idag har jag klippt mej. jag klippte det uppklippt och lite sne lugg..det vart jätte fint.jag kanske fotar det och stoppar ut bilden här på bloggen:) och snart KANSKE i heglen ska jag färga håret brunt :D så det kommer se helt annorlund ut när skolan börjar, men vi får ju se hur det blir med det.

igår var jag vaken till klockan 03:30 för jag satt och såg Ensam hemma 1&2. dom filmerna äger juu;) jag har sett dom tidigare, men det är så länge sen jag såg dom och tobias (min lillebror) ville se den i går.







Nu är det bara den tredje filmen jag har kvar att se.


idag ska jag på middag hos farmor:) så snart ska jag platta håret och byta kläder och fara.

Fredag 2/1 09

Första inlägget 2009!

I går kom Becka och sov hos mej, det var typ 100000 år sen hon sov hos mej. iaf, vi såg på film,lfixade varandras hår, var på datorn och såg i dom nya vår/sommar katalogerna. sen vi och bytte till pyjamas och låg och pratade till klockan 03:30 för då ville vi sova.. vi vaknade kl. 12.30 då åt vi frukost,var på datorn och sen for jag till Älva och vi skjutsade hem Becka.

Jag red Älva kanske en halv timme, det var SVIN kallat och jag höll på att frysa ihjäl! det var säkert - 30! okej, när jag kollade på termometern så visade den -25 , men endåå.. nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen ska jag gå och lägga mej på soffan, se my super sweet sixteen , Roomraiders  och säkert nå mer:) Tjolla hopp! Gott nytt år föresten. //Annabananaa♥




Den såg vi, den var ganska bra tycker jag:)


RSS 2.0