16:10

Hejhej. Igår cyklade jag till stallet (ca. 3km)  sen när jag var i stallet så bad jag bella komma tidigt, eftersom jag var där och hade tråkigt.hon skulle då komma lite tidigare, men sen fick jag ett sms av henne och där stod det att hon inte tog sej till stallet, då sa jag att hon skulle cykla dit och att jag kunde möta henne. så då for jag iväg.
Jag som trodde att hon skulle vara snabb, men jag hann ju nästan cykla till hem till henne innan jag mötte henne, haha. sen efter ridlektionen (som var 45min lång) cyklade jag hem igen, så sammanlagt så cyklade jag 1,5 mil igår.  sen såg jag på Dhw och efter det så somnade jag på soffan.

Idag har jag varit på skolan, efter franskan träffade jag farmor. hon var glad som vanligt. min gulliga lilla farmor :)

>:(



OJOJ! allt är förstört! SATANS JÄVLA SKIT! ojoj vad sur jag är!

Älva in My Heart<3

Igår (lördag) var jag till Älva, det var ju ett tag sedan jag var till henne. och ni skulle ha sett hur glad hon blev när hon såg att jag skulle hämta in henne, hon sprang och viftade på huvudet, och man såg verkligen hur glad hon var. Hon kanske gillar våra små turer trots allt? mitt lilla Busfrö♥ Jag älskar verkligen den hästen! Aldrig har jag mött en häst med så stor personlighet som hon har. och nu känner jag ju som henne så jag vet precis vad som gör henne glad och mindre glad, och på vilka ställen hon älskar att bli kliad osv.
Vi for en sväng efter vägen, vi skrittade bara, men mysigt var det. jag var ju där på kvällen, så solen höll på att gå ner och himlen var alldeles rosa och där på en grusväg med stora snöfyllda ängar med några svanar kom jag och ridandes på en Nordsvensk, och bara njöt av livet.
Sen efter ridturen så borstade jag henne och gossade länge med henne, jag kliade henne och hon kliade mej. Jag längtar verkligen tills i morgon så jag får gossa med henne igen. dessvärre måste jag nog cykla dit., men vad gör jag inte för min Älskling!? fasst jag skulle ju kunna hoppa av bussen där, men hur ska jag ta mej hem då? jaja, vi får se hur det blir.
Jaja, åter till gårdagen: när jag kom hem från Älva var klockan kring 20:30, då åt jag middag och såg på en film men jag somnade.

Idag har Josefina varit hos mej. vi cyklade och lite sånt...sen efter att hon farit hem så for vi in till bränna och köpte glass och lämnade igen filmen som jag hyrde igår, My Bestfriends Girl hette den men den var inge bra, jag köpte iaf en Magnum Mayan mystica den var ju jätte god :P när jag läste "spices" på förpackningen blev jag lite skeptisk men jag tänkte "hur äcklig kan den vara!?" så jag köpte den.

I morgon är det skola, inte så tungt faktiskt, nästan lite kul.. vi håller ju på med kulisser och dans till en musikal, så vi har målat och dansat hela veckan, roligt roligt.

Ska kila in i duschen och sen hoppa i säng.


Trött..

Idag har jag varit ovanligt aktiv, jag har cyklat flera kilometer, sen har jag gått typ en kilometer och sen när jag kom in (kring kl.19:15) då såg jag vänner x2 och sen skulle jag se på Ghost Wisperer men då var det ju ett gammalt avsnitt..

På skolan har vi skrivit dikter och dansat, inte mycket mer.

Orkar inte skriva nå mer, ska gå och sova.



Detta avsnitt var det idag:)

Saknar...

O.C den bästa serien. Piss och bajs på dej Mischa Barton som ville lämna serien.


Mirakel piller

de där penicelinet visar värkligen resultat! I går tog jag tre tabletter (som doktorn sa att jag skulle göra)  och på morgon hade jag inte ont i halsen alls! inte ens när jag sväljer :D så i mrogon blir det skola för mej. Fasst mamma tkr jag ska stanna hemma i morgon också, men eftersom att jag varken smittar eller mår dåligt så ska jag fara. jag menar, jag måste ju som "komma i ordning" och fixa bänk och böcker osv.

Jag hade velat se en film på datorn nu, men Tobias har en kompis och de spelar tvspel och har tv:n på högsta volym, jobbigt,jobbigt...

Nä, nu ska jag ta och kila iväg till soffan och läsa "Marley och jag" hur gullig bok som helst!Jag har visserligen inte läst speciellt långt  av boken men hittills är den bra.

Under min "sjuk-period" har jag blivit beroende av Bärry'sar, Hur goda som helst.


090420

Jag var ju till Tant doktorn  idag. hon kika lite i min hals.. Istället för att säga t.ex: "Ja, jag ser att du har vita prickar i din hals" sa hon "ojojoj!" och "ajajaj", och sen var vi klara och då for vi till apoteket för att hämta min medicin, som heter Kåvepenin. tabletterna är stora, och gör väldigt ont att svälja.
Nu funderar jag på om jag skulle ta och hyra en film från viasat och se innan jag går och lägger mej.. jag funderar på om jag ska se Flyga Drake eller The Evening.. vi såg på flyga drake en gång på bio med skolan, och den var bra tyckte jag.. men jag tror nog att jag var den enda som tyckte det.
Till middag idag åt vi min favorit, vårrullar med wookgrönsaker och kyckling, men det gjorde så ont att svälja så jag åt inte mycket av det. Sen fick jag halstabletter (Fisherman's Friend) men dom kan jag inte heller äta, för så brinner min tunga upp, jag har väl en såkallad smultrontunga  som är överkänslig mot allt. jag råkade få lite tandkräm på tungan i morse när jag borstade tänderna och då domnade hela tungan bort..

herregud!

Jag ska byta skola, inte ta livet av mej.

Rektorn ringde nyss om att jag ska byta skola. tydligen så har *pip* sagt att hon är så "orolig" över mig och *pip* ville att rektorn skulle ringa hem och prata med mej, mamma och pappa. som att någon behöver vara orolig över mej bara för att jag byter skola, herregud.

*pip* har ringt hem till mej två gånger och först pratat med mej och sen med mamma, och nu ringde rektorn, för att *pip* är så orolig över mej, fasst hon vet andledningen varför jag vill byta skola..Något irreterande.

Usch,Usch!

Jag hatar att vara sjuk! vet ni varför? för då kan man inte göra nånting! alla mina vänner har typ varit med varandra  och haft kul hela helgen medans jag har legat hemma och sovit igenom hela helgen!
Visst kan de vara skönt att vara sjuk, så länge man inte har ont så..
Fasst min helg har endå varit ganska så bra eftersom att jag bara har sovit och vilat mej och det kanske jag behövde.. jag ska kanske på skolan i morgon, eftersom att jag är mycket piggare än igår. min hals gör ju fortfarande ont, men om jag har med mej alvedon så kanske det går endå.. men vi får ju se.

sjukare än sjuk.

igår var jag sjuk, idag är jag sjukare, och jag vågar inte ens tänka tanken på hur sjuk jag kommer vara i morgon.

Igår sov jag hela dagen, jag orkade verkligen inte göra nånting, inte ens se på film.Hade 39 graders feber igår, och jag frös som en gris. idag hade jag tänkt bänka mej på soffan under tusen filtar, och läsa "marley och jag" eller vad den nu heter. eller så tar jag och fixar batterier och laddar min mp3 med "tusen strålande solar"... men det lutar nog åt läsandet.
 ska gå och fixa en kopp te nu och sen se på tv :)
Tjolla hopp!

Jaha, då var den här helgen förstörd..

Jag har jätte ont i min hals, och min halsmandlar är svullna och gör ont! varför ska jag Alltid bli sjuk på våren!? kunde jag inte bara ha blivit lite förkyld, men nej jag var tvungen att få halsfluss!!!!! sen har jag feber också, på morgon höll jag på att yra om hundmat!?men eftersom att doktorerna vill att man väntar någon dag så kan jag inte fara idag till Farbror Doktorn, jag måste vänta tills i morgon eller måndag..Så jag lär ju inte kunna fara på skolan på måndag, men vi får ju se.
 sen i natt har jag haft en jätte konstig dröm, jag drömde att det kom spöken (läskiga och onda) som ville ta mitt täcke! usch vilka hemska spöken;) och då låg jag och slet i täcket i kanske en minut, men var som lite halv vaken och då märkte jag att min fot hade fastnat i påslakanet.  men jag tyckte de var jätte läskigt iallafall, så jag har kanske väckt mamma inatt. eller jag tog då ialla fall hennes hand och höll den så hårt jag kunde, Tur att mammor finns :) sen så var de ju extra hemskt att dom ville ta mitt täcke eftersom att jag höll på att frysa ihjäl, fasst jag låg med pyjamas,tjocksockor och en stickad jätte varm tröja. 
När jag har feber så spyr jag,yrar om konstiga saker,drömmer konstigt,sover,fryser, och har ont i ryggen och mår allmänt dåligt.
ska gå och koka te nu, jag kanske ser en film eller nå.. 


Depp.

Nu är jag ensam hemma och jag har absolut ingenting att göra.. Sen känner jag mej ovanligt deppig.. sen så är ju alla mina vänner hos HP och har skoj, medans jag sitter här :( men det är ju inte deras fel att jag inte kom. jag tar mej inte dit helt enkelt, för mamma jobbar till 21:30 och pappa är i kalix hos mormor..visst hade jag kunnat cykla, men då måste jag ju ha nån ork för att göra det..


Sen har jag ju lite besluts ångest jag vet inte vilken jag ska välja...
Varför ska det vara så svårt att välja en film!?


Då var de bestämt.

Måndagen den 20 April klockan 08:10 byter jag skola.



to day i've been to The Friskola.

Igentligen skulle jag behöva gå och träna lite franska, men jag måste ju berätta om min dag :P

ja, idag har jag vart på firskolan. Den var MYCKET  bättre än komunala. Jag ska nog börja där. nej, jag tänker inte lyssna på er kära vänner på komunala. Jag är så satans less på komunala att jag helt enkelt inte orkar gå kvar där.
Mamma följde med mej dit. jag ville inte det, men mamma och pappa tvingade mej, eller hur man ska förklara. men det var bra att hon följde med mej i alla fall, för hon skulle ta nå papper och sånt.
Allt var jätte bra där :) Men det kändes inte riktigt som att gå på skolan, det kanske var för att man får sitta vart man vill å sånt. man är ju van vid att alla sitter samlade knäppt tyst i sina bänkar i ett och samma rum.

Sen när jag kom hem så hade jag så pass tråkigt att jag spelade tv-spel! det är en sak som jag ytterst sällan gör.Sen så bakade jag koko stoppar (kokos toppar), ja kallar dem de för de låter roligare ;)  men iaf, koko stopparna blev väldigt goda, och de var superenkla att göra :D sen lärde mamma mej att starta tvätt maskinen, jag kunde det redan, men nu lärde hon mej lite mera invecklat, det finns nog risk för att jag kommer få sköta tvättmaskinen istället för att torka tv rumms bordet.
såg på Ghost whisperer på tv400, och jag började gråta när Sam blev Jim (kompliserade grejjor för er som inte sett det), Gud vad jag gillar den serien! den är som så spännande! och sen så handlar den om en sak som jag är väldigt intresserad av, och något som jag verkligen tror på. inte nu spöken ,iklädda vita lakan, på vinden som skrammlar med kejdor för att skrämma oss människor, utan ja, nu "verkligare" människo spöken, som helt enkelt inte "gått vidare till andra sidan".
Jag står för de, att jag tror på sånt, men jag har ju all rätt i världen att tro på de, eller hur!?
sen har jag ju många andra "efter detta liv" troelser. som att man hamnar i himelen när man dött, det känns som att jag måste tro det, eller alltså jag har tvingat mej själv att tro på det och det gör jag. annars om jag inte skulle tro det, då skulle jag sitta och gråta hela dagarna över folk och djur som gått vidare.
Varje gång jag tänker på gammel farmor blir jag tår ögd och får värsta klumpen i halsen, och om jag pratar om henne så briter jag i gråt. men då tröstar jag mej med att hon sitter i himelen och kikar ner på oss, och mår Prima Ballerina.
Jag saknar henne så mycket!

Nej, nu måste jag bli lite glad innan jag går och lägger mej. jag ska lyssna på min "glad-låt" och inte alla sorgliga James blunt låtar. Min "Glad-låt" är ju självklart: 
 



I morgon ska jag...

...Prova på Friskolan.och det är 99,9% chans att jag börjar där, och blir ett så kallat "Friskolebarn".

Some Fact about Moi:D

Namn: Anna Margit Maria Lundström

Tilltalsnamn: Anna, AnnaBanana
Födelsedag: 21 januari
Hemstad: Överkalix
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunett, men igentligen blond.
Längd: ca.157cm 
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: mitt grisskratt.
Stjärntecken: Vattuman
Sko stlk: 39-40
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag: svinfula tennisskor 
Din svaghet: Godis
Mål för 2009: vara mer självständig.
Mest använda fras på msn: Ok
Det första du tänker på när du vaknar: "tio minuter till,nå hinner jag"
När går du och lägger dig: när jag tycker att det är dags att gå och sova.
Bästa minne: Har många otroligt roliga minnen, kan inte välja ett :)

Favoriter

Färg: Gul/Lila/Grön
Mat: Pasta
Sport: Ridning
Djur: Häst/kanin/hund
Glass: Mjukglass
Godis: Choklad
Affär: H&M
Nummer: 21 
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Parfym: Vet inte.

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Jag ska bli journalist :)
Hur vill du dö: smärtfritt.
Vem av dina vänner är mest lik dig: Josefina.
Vem får dig mest att skratta: Josefina.
Vem har du känt längst: Becka
Vem är blygast: Becka 
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka
Värsta: Ångest
Vart vill du bo i framtiden: Paris
Hur länge tror du att du kommer leva: ingen aning.
 
Har du någonsin
Varit kär: Japp
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: ja.
Föreställt dig ditt ragg naken: haha,nej.
Skolkat: Nej.
Sovit utomhus: I tält.
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej, de tror jag inte.
Velat bli modell: njaaee, nej.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Haha, ja, ett par riktigt korkade saker.
Sett en död människa: Ja,Hemskt var det.
Druckit alkohol: Nej, inte direkt druckit.
Ätit sushi: Nej, jag äter inga råa saker.
Varit på scen: Ja
Snattat: Nej.
Varit full: Nää!
Retats: Ja.
Blivit nerslagen: Ja.

Du??
Svär: ja, då jag blir arg.
Sjunger bra: Haha,Nej.
Dushar dagligen: Ibland
Tycker att du är attraktiv: Nej.
Kommer överens med dina föräldrar: Ja,oftast.
Gillar åska: Ja, det är ju mysigt.
Spelar något instrument: Nej, men jag önskar att jag kunde spela gitarr.
Går till kyrkan: På dop, begravningar och bröllop
För dagbok: bara Bloggen
Sjunger i duschen: Det händer.

This or that:
Pepsi/Cola: Cola
McDonalds/burger king: McDonalds
Singel/gruppdate: Singel
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubb
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Kinamat/mexikanskt: Kina
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: Döv

Kan du:
Gå ner i splitt: Nej, men i spagat
Skriva med båda händerna: Jag kan, men det ser inte bra ut med vänster.
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: jo, om jag trycker ner näsan;)
Äta vad du vill utan att oroa dig: Nej

Vem var den senaste personen:
Du nuddade: Mamma
Du pratade i tfn med: mamma
Msnade med: Becka
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Vet inte
Sportade med: Tobias.

Senast du:
Skrattade: Idag
Filmen du såg: Australia
Drog ett skämt: Vet inte

Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: Frankrike
Hur många kuddar sover du med: Två
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest: Vet inte.
Var tror du vi hamnar när vi dör: I Himmlen.
Hur många signaler innan du svarar: två
borde man uppfinna: vet inte
Lekte du med Barbie som liten: Jepp, jag har nog över 100,Haha!


Det känns så fel, men endå så rätt...

Vi var 4 st, vi kallade oss för "de 4-as". Vi gick tillsammans från dagis tills vi började 4:an, då två av "de 4-as" lämnade oss för att byta skola. så nu är tvåav oss på friskolan, och två av oss på komunala skolan. nu ska även den tredje lämna den komunala skolan, och den fjärde blir kvar :(
Det känns fel att lämna dej, men endå rätt att lämna helvetet.
Du vet att du alltid kommer vara min bästa kompis, och vi kommer inte att glida isär!
Du vet själv vem du är, och ni som känner mej vet nog också.


You fight,I fight...
You Cry,I Cry..
You hurt,I hurt
You laugh,I laugh..
You jump, I jump





12:47

Nu har Stockholms kusinerna farit hem:(
Ingen Älva idag. Jag ska fara en till Becka, vi skulle typ grilla tror jag. nu sitter jag och väntar på ett sms av Becka, ska snart fara till henne. men dom ska hämta mej när de kommer tbx från bränna.

Zeldis sitter och gnäller för hon vill vara ute med pappa och tobias. har föresten cyklat för första gången i år, och sett årets första fjäril! Våren kommer sakta men säkert :)
fasst de skulle inte göra något om den skyndar sej liiite mera. JAG VILL HA SOMMAR!! vägen är ju nästan bar, men på gräsmattan vilar typ 1 meter snö!

Skriver bättre sen.


090412

Idag har jag varit med Beckis:) först var vi och åkte slalom i kanske två timmar, sen for vi hem till becka.Vi gjorde väl kanske inte så mkt men det var kul.
I morgon är det sista lovdagen.. :'( sen börjar helvetet igen.. HOJJAA! vet ni hur Less jag är!? jaja, nog om det.
Jag vet interikitgt vad jag ska göra i morgon.. eller jag hade tänkt fara en sväng till Älva, men sen vet jag inte..

Vi hade iallafall tur med vädret!

Ja, Idag har jag ju varit och åkt Slalom på Dundret. Vädret var perfekt, riktigt vår väder med solsken och allt! inte blåste det heller, och inga moln! eller det paserade kanske 1 moln när vi åkte. inte ramlade jag heller, även fasst det var första åket på hela säsongen!



En  liten bit av backen, och Erika är med på ett hörn ser jag :)

Högst uppe på fjälltoppen hade man utsikt över Gällivare.



Men jag måste faktiskt medge att jag kände mej något liten där jag stod med min lilla Kompakta Kodak Easy share med 6.2 mgp, medans Bosse stod med en kamera med ett objektiv på typ 2 meter ;)

"Hä ä itt aser ärd"

Har nyss kommit hem efter att ha varit  hos Inger och Hemry. Tidigare idag har jag varit på middag hos mina kusiner. Vi åt någon lax med någon gegga och pressad potatis, gott var det. sen till efterrätt serverade dem varma päronhalvor med aftereight och glass. sen såg vi barn på Star wars, fasst jag satt mest och lekte med axel..Eller Anakin som ha kallade sej. Han är så gullig, han kallar mej för Nanna:) han hoppade bakom soffan enkomt för att jag skulle hjälpa han upp och sen sa har något i stil som "hä ä itt aser ärd" (här är ditt laser svärd) och sen sa han typ "ag ha en aser am" (jag har en laser arm, precis som Anakin i Star wars). Emma,Anton och Tobias var något irreterad på oss när vi lekte, haha.
Nä nu måste jag gå och sova. jag ska ju och åka backe i morgon i Gällivare. Avresan är kl 07:30, Hur ska jag orka stiga upp?
Vi som ska och åka är: Bosse, Tomas, Erika, Therese åsså jag då:) vi får hoppas på finfint väder:)


Här är det lilla Bustrollet :)

Utmaning

Här kommer en lista!
(Endel av frågorna är tolkningsfrågor som du får besvara efter hur du tar dom. Efter att du har fyllt i listan, utmana 7 blogglada vänner och meddela dom i respektive blogg!)


Vem (med motivation)

Vem är din käraste flickvän?
-
 Har så många kära flickvänner♥
Vem är din käraste pojkvän?
-
ingen.
Vem litar du mest på?
-
Mina närmsta vänner och min familj såklart :)
Vem vänder du dig till när du behöver någon?
-
Josefina,Becka och mamma.
Vem är dig likast till sättet?
 -
 Josefina Ek
Vem skulle du vilja ta med utomlands?
 - 
Vänner och familj.
Vem skulle du inte vilja ta med utomlands?
 -
surmörtar ;)
Vem var du med senast?
 -
Familjen.
Vem saknar du mest?
Gammelfarmor♥
Vem älskar dig mest av dina vänner?
 -
Josefina.

Vad (rangordna 1-3)
Vad önskar du dig just nu?
1 - 
Pengar
2 - En ny Mobil
3 - Kläder
Vad önskar du dig inte alls just nu?
1 -
smärta
2 - gnäll
3 - bråk
Vad betyder mest för dig?
1 -
  Familjen.
2 - Vänner
3 - Älva
Vad får dig på bättre humör?
1 -
Zelda
2 - Vänner
3 - Musik
Vad får dig på sämre humör?
1 -
Gnäll
2 - Bråk
3 - Jobbiga personer.
Vad saknar du?
1 -
GammelFarmor
2 - Canell 
3 - Sommar
Vad längtar du till?
1 - Sommar!
2 - Min och Josses camping tur i grubbnäs:)
3 - stockholm trippen:)


Hur
Hur vill du att din framtid ska se ut?

-  jag ska läsa tills jag är 18-19 år och sedan ta ett sabbatsår och resa jorden runt:) sedan ska jag läsa vidare till Journalist. sen ska jag skaffa mej hus och familj.
Hur vill du leva ditt liv?
-
Ta dagen som den kommer :) och inte oroa mej för små saker.
Hur delar du med dig av dina känslor?
För det mesta så håller jag mina känslor inom mej.

Utmanar:
Rebecka Silverplats, Hilda Palo, Iida Larsson, Therese Lundström.

I morgon bär det av...

.. Till Dundret, med nyvallade slalomskidor, för att åka slalom med kusinerna:) det ska bli kul:)



En bra dag.

Idag har jag och min vänner varit på bränna. det var kul. när vi satt på Fenix kom hon som jobbar där och bad oss att vara tystare, Jag har absolut ingen aning om varför hon ens bad oss att vara tystare;) okej, vi var väl ganska så högljudda, men endå.......sen efter att vi gått och strosat på bränna gick vi ner till Folketshus, men det var låst, så då gick vi till hotellets toaletter och firade Josefine, Hon har ju fyllt Fjortis vettni;) sen skulle vi gå till kyrkan för att se om det var någon Gudstjänst, men förgäves, Kyrkan var låst. då for vi till centrum (överkalix enda affär där de säljer smink,parfymer osv.)där köpte Hilda och Catrin en ansikts mask. sen när vi varit där så for vi hem till Catrin, där stoppade dom ansiktsmask (nej, jag gjorde det inte) och sen kollade vi på film.
Vet ni vad som väntade i bilen? Jo, mitt paket med mina ridbyxor och ridvantar :D så ny slipper jag oroa mej att folk ska se mina trollor när jag står i lättsits, eller går  för den delen:)
Jag,som bara visste att Hööks existerade när det gäller att köpa häst grejjor, har beställt dem från Horze .
Materialet är stadigt och rejält så de kommer jag nog att ha de närmsta 3-4 åren.


Josefine,Välkommen in i fjortisklubben:)

Förslag? någon?

Jag behöver hjälp! och det är brottom:) Jag ska göra en ny blogg, men vad ska det vara för någon adress? Jag vill ha förslag.
kommentera era förslag.

18:43

Ja, som jag sa så skulle jag ju gå på en promenad och fota vår bilder. Men jag tyckte att det verkade så pass tråkigt att gå,  så jag for på en lång skidtur istället:) eller lång vet jag väl inte men ungefär 2km blev det iallafall.Självklart hade jag med mej kameran och fotade lite då och då:)



The sunshine:)

Typ 800 meter såg det ut så här, och på vissa ställen var det till och med  mera asfalt..


..Så ni kan ju gissa hur glad jag blev när vägen såg ut så här:)

Min hand, skidor och stavar

Måndag.

Ja, nu har josse jusst farit hem...tråkigt,tråkigt..vad ska jag hitta på nu då?Jag fick nästan lite lust att baka..Men vad? chokladbollar kanske? eller ska jag göra en chokladbollekaka? nä, det lutar nog mer år chokladbollar med kokos på:)
Eller så går jag ut på en promenix och fotar lite vårbilder och plockar påskris:D Ja, det ska jag göra:)


Här är mitt "lilla" blåmärke. Det är mkt större i verkligheten.

Så här gick det till när jag fick det:
Jag och Josefina var i berget och skulle åka bob.
Josse bad mej fota henne när hon åkte ner för berget.
så då medans hon klättrade upp för berget ställde jag mej tvärs över vägen på knä,
Jag tänkte att jag får nog en bättre vinkel då.
Men det gick lite fortare än väntat, och eftersom att bobben inte styrde så krachade vi.
Jag slängde mej ju åt sidan, men inte nog långt.
Bobskidan kom iallafall på min arm och jag skrek och gap skrattade.
Och Josse satt typ och halv grät och sa "Nä, jag jag brytit armen på dej Anna!" Snälla,Förlåt!"
Jag satt bara och gapskrattade och sa att den inte var bruten och att det inte gjorde något. och ja, nu ser min arm ut så där.

Söndag.

I morse vaknade jag kring 11:30..
Sen vid 13:00 for jag till Älva, jag red henne en stund och hon var faktiskt inte sååå tjurig. sen när jag mockat for jag hem och när jag höll på att klä på mej så kom Josse hit :) vi hade roligt som vanligt. vi var ute och åkte snowboard och bob. sen gick vi in... nu sitter vi och gör absolut ingenting.. ska väl kanske gå och bädda snart? Ja, hon ska sova här.

Min arm gick nästan av idag, haha nä, jag skojja bara. men ett blåmärke har jag fått. Tack vare Josefina Ek, men det gör ingenting. det hände bara en lite olycka, orkar inte gå in på det nu. hej svejs.

Deklaration? JAG?

Vet ni vad som kom med posten idag till mej? ett brev från skatteverket och de ville att jag skulle deklarera!? jag vet ju inte ens vad deklarera innebär!? gör man inte de då man får Lön? jag får ju ingen lön.. eller jag tror då inte att  min 30kronors veckopengen ränkas som lön;)


Ikväll blir det övernattning hos Josse, It's going to be so fun:) nu sitter vi och väntar på att våran kladdkaka ska bli klar:)
Vi ska se på flera filmer har jag bestämt:) det blir systrar i jeans första sommaren och sen någon annan.



Kladdkaka


Ha en trevlig fredags kväll Önskar Josefina Ek :)

Typiskt mej!

Tisdagen gick väl nästan som planerat. bara det att den där 3kilometers promenixen till stallet aldrig belv av, Typsikt mej:(Istället for jag till mina kusiner på kalas och gottade mej i tårtor och massa annat gott.Jag har insett att Jag och Josse är ganska lika varandra till sättet, bara det att hon är den som när hon vill något så ser hon till att det blir så. Till exempel; Michael Jackson konserten i London, Vi bäda älskar M.J och både ville (vill) fara och se en av de sista konserterna innan han "lutar sig  tillbaka" från artist livet, och nu ska den där lilla fuskisen fara och se han i london den 8 september! nu var det ju försej en present av hennes syster, men hon hade nog endå farit även om hon inte hade fått den presenten. Jag och andra sidan, jag är den som vill, men ingenting gör jag åt det. tillexempel idag, då ville jag fara och skidra i lappberget, men då Josse inte vill följa med mej så sket jag i det, Typiskt mej:(  och jag kan som inte ta egna handlingar och göra saker själv, utan jag måste för det mesta ha någon kompis med mej.
Fasst det är lite konstigt igentligen.. för jag älskar att vara ensammen, jag är van vid att vara ensammen. På lekis hade jag inga kompisar, De 4-as (Jag,Becka,Cassa,Ange) gled isär fårn varandra jusst då, och jag kände mej så pass ensammen att jag ville byta skola till friskolan.
Ja så det är lite konstigt..
Men iallafall...
På Onsdag kom Josefina hit och vi hade lika roligt som vanligt. vi spelade Eye toy med Tobias, såg på tv och var en stund på datorn.
Tosdag (idag) ville jag fara och åka längdskidor, men sket i det (som jag redan har skrivit). istället har jag legat och degat på soffan och "sett" på MadeMTV. Kom 9 minuter försent idag till engelskan, och satan vad sur hon blev!om jag kommer försent 1 minut till så väntar återläsningen om 3 veckor på mej.
Nä nu ska jag ta coh spela lite eye toy, då får jag ju lite motion iallfall.



                                          Födelsebarnet Anton (till vänster) fyllde 9 år den 31 mars, Grattis i efterskott!


RSS 2.0