Sjörövare Fabbe farfarsfar...

Nu har jag jusst sett på She's the Man.Den är bra, man blir som inte less den, eller iallafall inte jag. men jag ser den typ aldrig..
Idag har Josse varit till mej:) det var kul, vi gossade med Bejbisarna och såg på Pippi Långstrump på det sju haven. den är ju som braa;)sen såg vi på next, där var det nå bögar som lekte superhjältar.


Har ni hört låten Halo med Beyoncé? Den är jätte bra.


Josse och hennes Elsa♥



Min lilla Trasan♥

Luleå

idag har jag och resten av gänget varit till luleå och shoppat. Josse piercade sig i naveln och josefine gjorde hål i öronen. Catti hilda och Iida hittade typ gaaarn mycke kläder, Jag och josse var garn trötta och satt mest på någon bänk..
Och för FÖRSTA gången någonsin fick vi med Becka till lule!
åsså har vi sett Danny, inte direkt min favorit, men han går att lyssna på.

Själv så fyndade jag en grå tröja med dragkedja, en Turkos/blå tröja som är lite lång och ett par stickade strumpbyxor:)
Men Strumpbyxorna ser förjävliga ut på mej..

Jag och Hilda har ju som bestämt att vi ska ha ett stort partajj då vi fyller 14 (väldigt snart;) å då ska vi fara och köpa oss snygga skor :D  jaja, nu ska jag gå och kommentera Josses inlägg. Hej dåå!

Utmaning

Här kommer en lista!
(Endel av frågorna är tolkningsfrågor som du får besvara efter hur du tar dom. Efter att du har fyllt i listan, utmana 7 blogglada vänner och meddela dom i respektive blogg!)


Vem (med motivation)

Vem är din käraste flickvän?
-
 mina närmaste vänner (tjejer)
Vem är din käraste pojkvän?
-
Fred, Skrutten, Flax och Mixen så klart;)
Vem litar du mest på?
-
min familj och mina närmsta vänner
Vem vänder du dig till när du behöver någon?
-
Mina vänner
Vem är dig likast till sättet?
 -
Ingen aning..
Vem skulle du vilja ta med utomlands?
 - 
Mina vänner och min familj
Vem skulle du inte vilja ta med utomlands?
 -
 En som jag hatar
Vem var du med senast?
 -
Släkten på pappas sida:)
Vem saknar du mest?
-
Oj, det är många..
Vem älskar dig mest av dina vänner?
 -
Josefina Ek.

Vad (rangordna 1-3)
Vad önskar du dig just nu?
1 - 
Pengar
2 -  En klippning
3-  En häst
Vad önskar du dig inte alls just nu?
1 -
Bråk
2 - Matte
3 - Bråk
Vad betyder mest för dig?
1 -
Vänner
2 - Familjen
3 - Älva
Vad får dig på bättre humör?
1 -
Vara med vännerna
2 - Bra Musik
3 - Roliga filmer
Vad får dig på sämre humör?
1 -
Brutna löften
2 - Bråk
3 - Lögner
Vad saknar du?
1 -
GammelFarmor
2 -  Farfar
3 -  Canell
Vad är dina nyårslöften?
1 -
Säga mer vad jag tycker
2 - Läsa mer till proven
3 - hjälpa till mera här hemma..

Hur
Hur vill du att din framtid ska se ut?

Vara utbildad. och jobba med något jag älskar:)
Hur vill du leva ditt liv?
  Jag vill resa mycket  och ha roligt tills jag börjar närma mej 30. sen ska jag nog skaffa hus och familj:) 
Hur delar du med dig av dina känslor?
Jag berättar nog endel för mina vänner, men det mesta håller jag nog inom mej.
Hur mår du?
Bra, lite trött bara;)

Utmanar:
  
Alla som inte gjort detta:)

27/12 08

hejhej! idag har jag varit till Älva:) Jag  eller vi mötte flera bilar och Älva belv lika rädd varje gång.. den andra biln som vi mötte körde ganska snabbt och Älva blev jätte rädd och hoppade ner i diket.

Nu har jag gjort mej lite fin för vi ska på släkt middag hos min farbror Totto:) det sk bli kul:D 

Nu Behöver jag AKUT hjälp!  jag ska klippa mej, men jag vet inte hur!! det finns några bilder i ett inlägg som jag skulle kunna tänka mej.. MEN den första bilden, visst den är jätte fin. MEN den är alldeles för kort..



 Älva♥

Bilder från Julafton


Granen och alla klappar:)





En liten del av mina julklappar:)

julaftonen:)

jag skulle ju fota mycket denna jul så att jag kunde lägga upp på min blogg.. MEN, jag var skit trött och sov nästan igenom hela julafton, jag vet det är HEMSKT! jag tror jag aldrig har varit så trött på JULAFTON! men jag piggnade till vid kalle-tiden:) 

Jag och min familj hade en jätte mysig julafton.Vi firade julafton själva (alltså bara våran familj) och tog det väldigt lungt. vi såg kalle anka och sen väntade vi på tomten, delade ut julklappar och sen åt vi en massa julmat:) sen när vi fått våra julklappar och ätit mat så såg vi tv.. eller jag såg på tv:n iaf men mamma å pappa låg och snarkade. Hahaa! men efter ett tag så knackade det på dörren, IGEN, och vem stod där om inte TOMTEN! stackars tomten hade glömt att han redan varit hos oss så han tänkte dela ut julklappar igen åt oss.. Okej så här var det: pappa hade frågat Göran om han kunde vara tomte åt oss, men då bestämde pappa sig för att vara tomte själv, men han glömde berätta åt Göran att tomten redan varit.

Mina Julklappar:

1200kr
CHOKLAAD
Ridhjälm
Ridjacka
Mascara
Makeup Remover
akvarell målar set
Nattlinnen
En vit blus
en lila tunika
Ett kakfat (till min servis:)
en tallrik (till min servis:)
en lysande boll med en ängel i
å lite till, men jag orkar inte skriva allt:)

Idag har Josse och Catti varit till mej. det var kul, vi satt och kollade på www.STS.se och bestämde vart vi ska på språkresa och när.. men än så länge så har vi inte bestämt oss när och var.. Jag vill fara nu i sommar (alltså sommaren till 8:an) men dom vill vänta till sommaren till 9:an, men det är ju såå LÄNGE DIIIIT!! jag vill ju fara nuu! hur ska jag överlevaa? okej, det är dyrt att fara. och jag vet att det tar länge att samla ihop pengar, men endåå!!förhoppnings vis så far jag och mamma utomlands till våren, men jag tror inte att det kommer hända.. det brukar bli så.. 

På måndag bär det av till Luleå med mina friends, vi ska se Kevin som ska vara i shopping och Josse ska pierca naveln: ) det ska bli SÅÅÅ KUUUL!!
 
Heej dåå!//AnnaBananaa

P.s Ni MÅSTE hjälpa mej att bestämma en frisyr Snabbt !

Frisyr hjälp

jag ska göra något med mitt hår.. funderar på att svika dej Hilda och gå över till brunetterna ett tag. och klippa mej.. men då är frågan: hur ska jag klippa mej?

skulle jag vara fin i någon av dom här frisyrerna? kommentera ditt svar :)

1.



2.


3.


4.


5.fasst lite kortare




Säg ditt svar genom att lämna en kommentar där du skriver vilken du tror skulle passa mej bäst.


skriver bättre sen

igår var det jul afton och jag fick en massa roliga saker. den bästa julklappen var nog Ridhjälmen (men alla är ju lika bra) för den har mest användning för och rid jackan:) iad ska josse  och Catti komma, dom ska komma kring ett och jag har inte klätt på mej än.. så jag måste göra det:) men nu ska jag gå och göra mej klar..det tar nog ett tag för jag set ut som ett troll. jag är skit trött för jag sommnade kring 04.00 för att jag inte kunde sova.. men jajaa.. hej då!

23/12

i morgon är det julafton, och snart är det ny år:) det har gått fort... nästan..eller nää det har gått i perfekt fart. Tänk snart är jag fjortis;) jag och hilda ska ha ett stort partaj när vi fyller år (hon fyller den 31/1 och jag den 21/1:). det ska bli såå kul! men iaf..

Min dag: började med att mamma kom in och lånade min mascara och vad jag nu hade på skrivbordet i sminkväg klockan var kanske kring 08:20..dom skulle fara till Luleå och handla julklappar till Moi och mina bröder. sen fortsatte jag sova ett tag.. men då kom tobias och väckte mej av någon anledning.. sen städade jag tv-rummet..och sen upptäckte jag att jag hade jätte stora utslag på armarna och på mina fötter! det var alldeles bubbligt på armarna, som värsta puckelpisten;) men nu är alla borta.. nästan alla iaf.. jaa.. och sen städade jag åt Baby boysarna och gav dom lite hö och sånt..
Kicki kom idag med en julklapp till mej:) jag tror jag vet vad det är:) men det skriver jag i mrogon.
Jag vet två.. kanske tre julklappar:) det är den svarta klänningen och två andra saker:) jag ska få den svarta klänningen i julklapp men dom har inte beställt den.. men jag ska göra det så fort som möjligt!

OJ titta på klockan! Det är ju faan julafton nu! kanske man ska gå och sova?

God natt, God jul och Gott nytt år!// AnnaBananaa

Jul shopping:)

idag har jag och Josse vart och handlat julklappar:) jag har köpt till : Mamma, Pappa, Isak och Tobias. jag kan inte säga vad jag köpt åt dom, eftersom att mamma kanske läser min blogg..men det tror jag inte, men man vill ju inte riskera något:)

Dom två största paketen är till mina bröder, det svarta är till pappa och det minsta är till mamma♥


Tobias med alla mina bejbisar♥

2 DAGAR KVAAAAR:D

Nu är det två dagar kvar till julafton=D GUD VAD JAG LÄNGTAR!!:)

Föresten, jag är heeeelt botad nu från surhets sjukan,det är nog julstämmningen som har gjort sin verkan på mej:)

igår var jag och red Älva, det var kul. förutom att hon vägrade gå lite då och då OCH att hon blev rädd för något och galopperade i full fart till baka till stallet, det var läskigt..det gick till så här:

när  jag hade ridit en bit efter vägen som leder till storvägen vände jag. när jag kom till baka till stallet så tänkte jag forstätta efter en liten väg som leder till ängen. men först vägrade hon gå där snön började, men då drev jag på henne och till slut så gick hon..en liten bit, sen stannnade hon igen, jag drev på henne och hon började gåen liten bit till.. sen stannade hon, jag drev på hon gick en bit och stannade vi nerförsbacken och tittade rakt fram med öronen frammåt. jag drev på henne men inget hände. då tänkte jag att jag vänder och tar andra hållet i stället. så jag vände henne och jag kände på mej att hon skulle börja garn galoppera, för hon vände så snabbt. och jusst när hon vänt så var det full fart mot stallet och jag satt som en liten barn unge och skrek: PRRRRRRROOOOOOO!!!!ÄÄLVAAA!!PRRRRROOOO!!!!STANNNAAAA!! och sen när vi var kanske 50 meter från stallet stannade hon.å då skrittade jag av henne på ridplanen. jag hann som inte tänka så mycket, det enda jag hann tänka var: "Nu faller jag i kurvan" men det gjorde jag inte.

funderar på om jag ska fara till bränna och handla julklappar till mamma och pappa..? jag tror nog att jag gör det:) om jag får skjuts..

mina pytte småa flätor har trasslat in sej i mitt övriga hår...jag ska nog ta ut dom och göra nya:)

God jul:) önskar Annabananaa

.P.S. skriver bättre sen, om vad som hänt idag:)

Veckans Inne Ute lista

Jag  har så himla tråkigt  så jag skriver en inne ute lista.
Det är någon här som är och kollar på min bejbisar. så jag måste vänta tills dom far, innan jag kan fara till Älva.

Inne:
Jullov
Julklappar:)
Älva<3
Pepparkakor
Britney Spears - Circus(skivan)
BlåbärsGlögg

Ute:
is halka (det förstör ALLT, precis ALLT!)
cp:n
fula kläder


kommer inte på ngt mer.

Baka Baka liten kaka

Idag har Becka varit till mej:) och gissa vaad! jag LYCKADES  får en BILDBECKA  utan Becka höll för ögonen,hon visste inte om det förens det var för sent :D


Här är den:) Lill söt Becka♥ här är hon på väg hem, tyvärr.


Efter att Becka varit hos mej bakade jag peppar kakor:)




Kalle Anka as Pepparkaka. Före gräddning.


Kalle Anka as Pepparkaka, Efter gräddning


Visst är det intressant att se mina pepparkakor!?:)

i ugnen.


In the burk





Han var väldigt god, om ni ville veta det:)





God Jul♥  önskar AnnaBananaa.


20/12 2008

god morgon gott folk.. eller god för middag?
Jag steg upp för typ  3 min sen. Jag har slagit rekord (mitt eget). för till klockan halv ett har jag ALDRIG sovit.jag somnade i fåtöljen i går kväll efter att jag och mamma sett på the eye, den var ju svin bra! men jag trodde den skulle vara läskigare. men iaf. jag vaknade i fåtöljen kring kvart över 2 kanske, då gick jag och borstade tänderna och sen gick jag coh sov. jag drömde att larmet gick lekis och att en grön polisbil jagade oss i genom en tunnel, och mitt i allt så var vi hemma i vårat tv rum, och jag gömde mej bakom en fåtölj och tog en filt över huvudet. sen vakande jag (kring 11) men jag ville ju veta vad som hände i drömmen och då  forsatte jag sova till halv ett då.
jag var på UG igår, det var iinte såå roligt, för det fanns inget att göra där.men  vi spelade GH3 och gissa vem som vann mot Beckaa... JAAG *stolt*! 

idag ska jag kanske baka pepparkakor, och funderar på om jag skall fråga ngn kompis om den vill komma.. men jag vet inte.. hej svejs! //AnnaBananaa

Torsdag 18/12 08

Vet ni vad jag hittade för liten finess på media playern igår kväll när jag satt och lyssnade på Britney spears nya skiva Cricus?
Ni vet det finns ju som en rad som visar hur mycket det är kvar av låten, på sidorna om den  finns det en knapp (<<) om man trycker på den så blir låten i slowmotion. om man trycker på andra sidan (>>) så låter hon ut som en smurf! haha! eller kanske inte som en smurf, men som dom i Alvin och gänget.


Coolingarna




Jag är:

Blyg: ja, oftas om jag är med dom jag inte känner.
Smart: ja,men VÄLDIGT sällan;)
Långsam: ja.
Stressad: Ja,oftast.
Tålmodig: Ibland..ganska sällan..
Djup: njaaa, kankse i inombords.. men visar det inte..
Öppen:  jaa...mot vissa..
Ärlig: jag ljuger sällan, men det händer..
Positiv: det beror på..
Rolig: nej.. eller jag vet inte..
Ansvarsfull: när det handlar om andras saker, ja.. men mina egna, sådär..

JAG HAR

Svikit en kompis:
Ja, tyvärr
Förlorat en bästa vän: Ja, eller inte direkt förlorat, är bara inte bästisar mer..
Sagt att jag älskar en kompis: Ja, det har jag
Sovit med en killkompis: Nej, jag har ingen.
Sovit med en tjejkompis: Ja många gånger.
Slagit en kompis: Ja då..
En kompis som vet allt: Nej, inte ALLT men mycket..
Berättat hemligheter: ja, men det har väl ALLA?

JAG HAR

Blivit sårad:
Ja..
Haft stadigt förhållande: Nej
Krossat någons hjärta: Nej, det tror jag väl inte...
Gett någon ditt hjärta: Nej.
"Playat" någon: Ja,tror det?
Sagt att jag älskar någon och menat det: Nej, inte till någon kille..
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: jåå, men då avr det ju inte så allvarligt
Varit otrogen: Nope.

FAVORIT:

Låt just nu:
If U seek Amy - Britney spears
Pryl: Stereon.
Film: Dagboken
Bok: Som jag vill vara och Medan mamma sover.
Lärare i skolan: typ ingen.
Plats: Stallet.
Frukt: Ananas
Dricka: Te
Ha på mej: nått fint

JAG HAR

Opererat mig: Nej...
Cyklat omkull: Ja
Sjungit i duschen: Ja, MÅNGA gånger;)
Hoppat bungyjump: Nej, men jag ska.
Fobi för något: trånga utrymmen.
Sett någon dö: Nej, ingen människa. men ett par av våra djur :'(
Varit på begravning: Ja, typ 6 st.
Sagt att jag hatar någon: Ja, det har jag.. men kanske inte menat det..

LIVET:

Svart eller vitt: Nej?eller jag förstår inte..
Skriva eller tala: Skriva.
Öl eller cider: alkohol fri cider;)
Nagelbitare: ibland, om jag är mycket uttråkad..
Mobil eller ipod:  ipod.
Snygg eller charmig: nå inget av dom
Lösgodis eller choklad: choklad
Frukt eller grönsaker: Frukt.
Film eller serie: Serie.
Festa eller softa: softa..fasst nå vill man ju festa också ngn gång.
Sommar eller vinter: Sommar, men vintern är också bra:D
Fredag eller lördag: Lördag
Ljus eller lampa: Ljus
Kärlek eller vänskap: Båda är viktiga, så båda.

7 dagar kvar!!:D

jaa, nu är det bara 7 dagar kvar till julafton, och än har jag inte fixat någon julklapp.. hur ska detta gå!? jag skojjade bara, jag har fixat till alla min kompisar och pappa. så nu är det bara mamma,farmor och mormor och kurre...fasst till mormor och kurre så har jag ju som en.. men jag behöver en sak till den så att den blir finare... okej, den är inte fin men inte ful heller..pappas  är finare, men jag kómmer inte hinna klart den för jag har jätte mycket kvar på den, och bara en timme i morgon  att göra klart den.

IDAG har jag inte gjort nånting, eller jag har sovit, räknat matte och vart ut med Raska...nej, jag har inte varit på skolan idag. för att mamma släppte ut Raska kl. 06:30 och sen kom hon aldrig till baka. mamma skulle till lule på nånskol sak (hon utbildar sig till sjuksköterska) så hon kunde inte vänta på Raska.. och då fick jag vara hemma och vänta på henne. Raska kom hem nångång mellan 08:30 - 09:00.....

Vill ni veta hur det gick till det där i förra inlägget när vi skulle hämta Aska?..............okej,tänkte väl det. här kommer det.

Mamma och pappa skjutsade mej till stallet kring 17:30. då gick jag in till klubbrummet för att kolla om det stod vad vi skulle göra. då satt Lina där i fåtöljen och läste en gammal Min Häst tidning från 1996. jag satte mej i soffan och vi började prata om nå.. minns inte om vad. A = jag  L= Lina
A - kan vi inte gå ut till stallet nu?
L - jo, snart.
sen gick det typ en kvart..
L - jag vet vad som var populärt 1996.
A -  vad då då?
L - sånna här. sa hon och pekade på en bild med sailor moon dockor.
A - jaha, det såg jag på när jag var liten, jag steg upp jätte tidigt bara för att se det..
Sen gick vi till stallet, då bestämde bi oss för att hämta in Aska.
L- Du får hålla Nala.
A - okej, har du nå godis då?
L - ja, snart.
då gick vi och hämtade äpplen.sen gick vi ut och jag fick för mej att jag skulle gå ner till hagarna genom att gå på piss/bajs spånhögarna, men jag ändrade mej. jag sprang före Lina.
L - Där sprang jag i går och...
Jag hörde inte vad hon sa och dåå mitt i allt så var mitt ena ben i djup snön. jag låg och skrattade och lina stod och skrattade åt mej. sen gick vi till hagarna och tog in Aska. SLUT.


Sailor moon

Rid avslutning

Hej hopp, idag var det sista ridlektionen för denna termin.. och sista gången vi hade lektion med Marianne. men iaf.. det var skit kul, spec när vi satt och fikade pepparkakor och saft. vi satt och skratta hela tiden. jag gav henne (marianne) mitt mobnr, e-mail,pixbox och blogg adressen så klart;) jag lyckades lura i henne att man blir beroende av den  och kan inte sluta läsa den!och att jag skriver om SÅÅ intressanta saker, t.ex vad jag ska ha på mej på julafton.. men sånna saker är ju viktiga;) jag och Lina skulle "visa" Mary en sak.. men vi hann inte.. ska jag berätta? ni vet på baksidan av stallet så är ju gödsel stacken och på sidan om så är det en ganska brant backe ner, och då är det skottat upp dit med snö, och om man går där så far man igenom, Jag vet det eftersom att det hände mej när jag och Lina skulle hämta Aska.

Jaja.. God Jul♥  //AnnaBananaa

Måndag 15/12

9 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!♥

Vet ni vad jag märkte idag när jag var ut med Fred? Selen är för liten eller nästan, jag var tvungen att göra den så stor som möjligt. det tog typ en kvart att få ut selen. den var jätte hård för att jag har haft glömt den ute i sommar och då har det regna på den( jag tog ju in den innan snön). så jag vill ha en ny kanin sele till Fred.. det var skruttens sele som jag använde nu, eftersom att jag inte äger någon annan. Men den är jättebra i storleken till Skrutten, men han är ju så liten!

Sen när jag kom in så tog jag och skulle släppa lös Fred i tv-rummet medans jag såg på film.. men när jag släppte han på golvet så kom han helatiden till mej och ville sitta i famnen.. det slutade iaf med att han fick gå i buren och jag såg ingen film..

Föresten, jag blev så less på att fixa designen, så jag tog bara den svarta och bytte text.. det blev ganska fint (enligt mej)..

Nää, nu ska jag gå. Asta la vista BABY!! //Annα ♥


Freddisen<3

♥Min BabyBoy♥



♥♥
♥♥♥
♥♥



♥♥
♥♥♥
♥♥



♥♥
♥♥♥
♥♥



♥♥
♥♥♥
♥♥


Julklappar...

Alltså jag har typ tusen julkappar kvar att köpa, och INGA pengar!!jag har fixat till pappa... och typ ingen mer.. Tänkte köpa något fint till mamma.. men det är ju så svårt att köpa jul klappar till vuxna, för antigen så säger dom typ "en ny bil" eller "en kram" och mamma och pappa säger bara "Snälla barn" vet ni hur jobbigt det är!? men eftersom att dom inte säger vad dom vill ha så får dom nöja sig med det dom får..  i veckan måste jhag fixa jul klappar, och dela ut dom till kompisarna. typ förra söndagen när jag höll på att mocka åt Älva så hörde jag på radion och då sa dom några bra julklapps tips till mamma,mor/farmor. det var att baka ett bröd,kakor eller bara baka något och ge dom i jul klapp.. men det hade jag inte tänkt göra iaf...

idag har jag varit till Älva. jag red till ängen och på vägen dit så var det en björk gren/kvist som hängde för att det var så mycke snö på den. och när jag red för bi den så stannade Älva brevid den och tog tag i den med munnen och sen släppte hon den så att den flög i mina ögon! det gjorde jätte ont. sen på vägen hem tog jag en liten omväg, och där var typ hela vägen fylld medd snötyngda grenar. men hon bara gick under dom, och jag satt frammåt lutad (nästan låg på hennes hals) när vi for under dom. men det föll endå ner en massa snö och eftersom att min röv i var i sadels så fylldes den med snö och sen när jag skulle sätta mej så vart jag jätte blöt.sen for jag hem, spelade UNO med Tobias och gissa vem som vann... JAG!;)  men iaf, när jag och tobias spelade våran andra runda så fick jag ett sms av josse som ville att jag skulle komma till UG... sen några sekunder så ba hon mej ringa henne, så då gjorde jag det och då sa hon att jag skulle komma dit.. men jag sa att jag inte hade någon skjuts.
sen gick jag till mamma och pappa som satt och såg på en film.. och då sa jag:
-Josse och dom ville att jag skulle komma till UG men jag sa att ni inte ides skjutsa mej..
och då sa dom:
-men du har ju inte ens frågat.
 då sa jag:
-ja, men man ser det på er att ni inte ids..
och på så sätt lyckades jag övertala dom att dom skulle skjutsa mej till UG. och tur var det att jag lyckades för det var jätte kul där, vi spelade biljard och var med en som heter Mojs, och spelade GH3. det var jätte skojjigt..  och nu sitter jag här... har tittat på lite käder som jag vill ha...

Jag har beställt den här korftan/cardiganen, jag ska ha den på julafton..

sen ska jag ha en kjol eller jeans till.. och ett brunt eller svart linne under typ.. eller en klännig och ett par stickade strumpbyxor..


Jag tror denns skulle vara fin till koftan=D jag vill ha den!!




eller denna?




och  sånna här, fasst gråa


eller bara vanliga jeans.. och höga skor till med rynkat skaft, det skulle nog vara fint..

Heej då!!  // Annα ♥


trååkigt.......

jag har skit tråkigt! josse kom inte.. och vi for inte på basket matchen heller... och nu är mina läkerol slut också..jag är skit trött, så jag tror nog att ajg ska ta och ta mej en liten "power nap" ni vet så jag orkar;) hej då..

Grattis Bella!

Idag fyller Bella 13 år:) så Grattis till henne.

Idag är det Lucia. och bara 11 dagar kvar till julafton:D

Igår vann Kevin Borg Idol 2008 det var bra tyckte jag.. men det hade inte spelat någon roll vem som vann.. för jag tyckte att båda är jätte bra. Men Kevin var ju som lite cool tkt jag.

Igår var jag,Josse,Jossa,Becka,Iida och Catti på ug... et var ganska kul.. vi spelade GH och såg på Idol.Catti och Jossa fpr upp på bränna för det vbar natt öppet och dom skulle möta Iida och Becka. men jag och Josse ides inte så vi stannade kvar på UG. Vi skickade ett sms till 118100 då gråga josse om Michael Jackson är den mest kända personen typ.. och då svarade dom att han inte var det, utan att George W Bush  och Jesus var det,Haha! sen frågade jag om det finns vatten på Mars och då svarade dom: Enligt Forskning som gjorts på Mars med avancerad teknik finns det fortfarande vatten på mars i en sänka stor som nordsjön finns en frusen sjö med inakta skyddande isflak, ett tunt lager stoft enligt dessa undersökningar.

Idag ska jag och Josse se på 94:ornas basket match.. nej.. jag är inte spec. basket intresserad men tänkte att det kunde vara kul endå.. hellre det än att sitta hemma och int  göra nåå..efter matchen ska Josse komma till mej. 
Heej dåå! //Anna

Jag är botad!....nästan..

idag har min sur het försvunnit.. men det finns lite spår av den än.. jag blir sur väldigt lätt.. så än är den väl inte heelt botad men nästan.
Idag på skolan har vi fått resultaten från matte diagnosen från igår, och jag är INTE nöjd med mitt reultat! det är seriöst bevisat att jag inte kan räkna matte. sen under NO lektionen räknade vi matte också för att det far bort en massa matte lektioner när vi har lucia å allt möjligt..eller niorna har de då, men vi ska å se på dem och på måndag har vi innebandy dag. men iaf, på No/matten så började Plåt ankan prata om att man inte ska sitta länge på toan och skita, för då kan man få hemorojder eller åderbrock å röven. då började alla skratta. och sen sa hon att om man har mycket besvär så måste man operera och då tar doktorn ett gummiband och stoppar det runt åderbrocket/hemrojdern och om den inte försvinner då så måste doktorn skära bort den. alla skrattade jätte mycket och Plåtankan skrattade så att tårarna rann. sen hade vi träslöjd och jag hann inte klart pappas julklapp, men det gör jag nog nästa gång...hoppas jag:)
sen efter träslöjden så berättade Lisa att hon ska hämnas på Bella för att Bella knuffade in henne i Adam. och då kunde jag inte låta bli så jag knuffade henne i snön! och sen började dom och skulle knuffa mej, Men jag var så proffsig så dom fick ner mej i snön. men jag kan säga att Lisa inte blev sååå snöig.. bara lite om fötterna... Tjenixen!


100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till:
Anna, AnnaBanana och inget mer..
2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Att jag är bestämd och envis;)

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Jag bryr mej alldeles för mycket om vad folk tycker och tänker om mej.

4. Detta är jag rädd för:

att jag ska falla av något i hög fart och att någon tuliban ska komma och bombadera mej med kulsprutor.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Mat,vatten och kärlek.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

stå på huvet, gå och sova utan att borstat tänderna och döda ett djur.

7. Detta tycker jag om att göra:
Rida

8. Detta vill jag göra just nu:

vara med mina kompisar

9. Bästa känslan:

Lycka.

10. Värsta känslan:

sorg,oro

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Omtänksam,Snäll, rolig och Snygg så klart;)

12. Är jag kär just nu?

Nej

13. Jag vill gifta mig...

När jag har träffat den rätta.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Resa, Skaffa familj och bli miljonär

15. Min käraste ägodel:

Kameran

16. Något jag vill ha i present:

En Laptop

17. Detta har jag på mig just nu:

Svarta strumpor med Hälge på, svarta Team-Sportia byxor ett vitt linne och en randig kofta.

18. Favoritkläder:

Mina svarta leggings och en lång tröja.
19. Favoritdjur:

Häst
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Pop, RnB

21. Favoritlåt just nu:

BoysBoysBoys - Lady Gaga
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste: Franska
Tråkigaste: Matte

23. Stjärntecken:

Vattuman

24. En bok jag älskar:

Som jag vill vara

25. En film jag älskar:

The Notebook.

26. Tv-program jag gillar:

90210, Grey's Anatomy, The secret life of the american teenager, Desperate Housewives

27. Favoritdoft:

Pure Women  av  BrunoBanani  (parfym)

28. Detta äter jag gärna:

Kyckling Sallad och Mangoraja sås.

29. Dricker helst:

Vatten, Te eller Juice

30. Favoritgodis:

Choklad<3

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Frankrike,Grekland och Italien

32. Färg på mina ögon:

Ljusblå.
33. Min längd:

Vet inte..
34. Jag tror på:

Att ingen föds ond.

35. Jag spelar:

Inget, men jag rider..

36. Person jag beundrar:

Ingen

37. Så här bor jag:

I en gul villa  med röd/bruna knutar
38. Antal döda krukväxter i hemmet:

jag tror att alla lever...så ingen

39. Det här tänder mig:

Att man är fräsch
40. Det här gör mig avtänd:

Svett lukt och allmänt äcklig..
41. Favoritfärg:

Gul,svart 

42. Favoritcitat:

Vet inte..

43. En hemlighet jag vet:

Vet inte..
44. Bästa present jag fått:

Skrutten.. om ni menar födelsedags present, annars så vet jag inte..
45. Senast köpta skiva:

En Jul skiva.. minns inte vad den hette..

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

mitt hår..

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Mina finnar..

48. Udda förmåga/egenskap:

Jag kan inte jobba när det är knäppt tyst i klassrummet. Och när jag ska äta mandariner/clementiner/apelsiner så MÅSTE jag dela klyftan på mitten så att man ser furktköttet,annars äter jag den inte.jag är rädd att det är maskar eller nå sånt i dom.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

En Gris eller en Häst;)

50. Vad lyssnar du på just nu?

Min bror Ser på tv så då lyssnar jag på det..

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Jag ska fara ut med Zelda och bobben eller skidorna så hon får springa:)

52. Var är dina föräldrar från?

Båda från Överkalix.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Något spel till Tobias (min bror)

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Mitt,Hildas och josses Pannkaks ställe Sub&co

55. När badade du i en pool senast?

I somras.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Ja i typ 1:an eller 2:an, Jag var Prinsessan i Prinsessan på ärten:)
57. Hur många barn vill du ha?

2 stycken, en kille och en tjej.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Hårdrock och Dansband
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

jag är för ung för att rösta.

60. Vad har du för TV-kanaler?

Oj, det är väldigt många..

61. Har du åkt moped någon gång?

Ja.

62. Har du busringt någon gång?

Ja, med Becka.. vi råkades ringa till en av mina bröders kompisar (vi skulle bus ringa någon, och då slog vi hans nummer, men det visste vi inte.)

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

JA!:D Jag har bestämt att jag ska göra det när jag blir stor, det ser så roligt ut!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Något Slott i Turkiet

66. Har du en egen trädgård?

Nej...

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Simpsons

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Njaa.. nästan

69. Badkar eller duschkabin?

Badkar, såklart

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Penelope

71. Favoritpizza?

Hawai och Tuttifrutti

72. Chips eller popcorn?

Chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Har inget.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Nej, visste inte ens att man kunde det.

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nej, är för ful

76. Apelsin- eller äppeljuice?

Apelsinjuice

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Mina kompisar, Jag åt kebabtallrik som inte var god.
78. Favoritchoklad?

Mint krokant,Apelsin choklad och vanlig mjölkchoklad

79. När röstade du senast?

Vad menar ni?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

kanske 3-5 år sedan..

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Nej, men en medalj i marknads löpet

82. Är du bra på matlagning?

Nej, men jag försöker.. eller dom som ätit det jag lagat har då sagt att de var gott men om dom verkligen tyckte de, det vat jag inte.

83. Klarar du att tanka själv?

Nej

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Nej

85. Pepsi eller Coca Cola?

Coca cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Nej

87. Vad var det senaste du handlade?

Kinder äggs choklad..
88. Har du kräkts offentligt?

jo, i turkiet

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Hitta den sanna kärleken

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Ja, det gör jag

91. Har du ringt något betalnummer?
Nej, eller jag förstår inte..

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Ja.. det tror jag väl..

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Verner, mammas farmors bror.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

nje, jag tror inte det.. inte mer än normalt iaf..

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

Inget.
96. Vad har du i din väska?

Jusst nu är det idrottskläder, min deo och body splash och franska böckerna

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

läsa.

98. Vad är du tacksam för idag?

Att Farmor är här:) och att mamma kommer hem:)

99. Var hittade du den här listan?

På Josses blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Hilda Palo  och Catrin Bjälmsjö.


Söndag

Jag är sur... jag vet inte varför, jag är bara sur. jag blev sur när jag läste en blogg..usch.. i morgon är det skola..hur ska man orka? vi ska säkert prata med isabella.. det bråket tar nog aldrig slut.. nä nu blev jag ännu surare.. hur ska man göra för att få bort sur heten? jag vill ju vara glad..
jag vet.. eller näe.. det går nog inte..
Jossee, när ska du komma till mej? det är ju faan evigheters evigheter sen du var till mej..
hojja, i morgon är det skola.. hur ska jag orka? jag antar att vi ska prata med isabella och lärana och hela skitet i mrogon. Jag är så less på allt sånt skit!

Jag vill bara bort!!! tur att det är jullov snart:) det är ju typ om två veckor.. jag MÅSTE stå ut.. det går fort..*hoppas jag*
NÄÄÄÄEE!! nu ska jag FAAAN ta coh göra nått vettigt! men då är frågan VAD!? se en film!? nää, det skulle ju vara vettigt.. Jag tror nog att jag tar och släpper ut mina Baby Boys, så dom får springa av sig lite.. men vem ska jag ta då? jag tar nog båda, men vem ska jag ta först? Jag tar nog Skrutt plutt.. sen Freddisen. sen måste jag fixa matten också..
 
Idag har jag gjort EN enda rolig sak, och det var att rida Älva. Jag red på ridplanen och sen for jag jusst efter en väg där det var lite djup snö så hon fick plumsa lite, det gick bra.. men vi har ju båda starka viljor och dem som känner mej vet att jag kan vara riktigt envis.. och det är Älva också, så vi är nog ganska lika.. men vi vill inte alltid samma.. t.ex idag ville jag att hon skulle trava,men det ville inte hon och då stod hon bar still.. men jag fick igång hon i trav tillslut, ni vet det gäller att vara envisare än hästen.. och sen har jag ju mina små knep.. men dom är hemliga;) men dom är väldigt enkla.. det har varit typ - 20.0 grader ute idag. KALLT!

Jaja, Heej då!


Josse,

Kommer du ihåg det här:





lite närmare..



Ritat av: Josefina Ek

Valp bilder

1 vecka gammla






Detta är Trasan (den enda vi namngivit...än)




Mysteriet är LÖST!

Mysteriet med den försvunna kamerasladden är äntligen löst! sladden hade hela tiden varit i Isaks rum av någon anledning...vet ej varför.. men där var den:) så NU kan jag ladda upp bilder:)  Puss och Kram Heej då!

Favortier

Mina Tre favorit låtar jusst nu:
1.Baby Boy - Beyonce
2.Poker Face - Lady Gaga
3.BoysBoysBoys  - Lady Gaga



Inne - Ute

Veckans Inne - Ute lista.


Inne:
Jul
Tomtar
lussekatter
glögg
Älva<3
Idol
Mascara
Böcker
Snö

Ute:
Ljugande ungar
en viss person..
äckliga diskbänkar på HK:n
smutsigt hår

Det var nog allt.

Robin åkte ut, det var vem jag trodde skulle åka ut. Alice och Kevin är ju typ bäst.Jag röstade ikväll för första gången i år. först röstade jag på Kevin och sen på Alice men då tyckte jag så synd om Robin så jag röstade på honom (inte bara för att vara snäll då.) Jag tyckte att Robin var jätte bra ikväll, spec i MJ låten. Ingen kan slå orginalet, Men han gjorde det bra för att ha varit en "protes-armad indian" som han sa ikv.och han fick ju till några Moves.
 
Idag har jag varit till Älva. Jag red på ridplanen, och det gick bra...förutom när vi inte ville samma sak.sen efter att jag ridit så mockade jag till alla tre sötisarna. sen tog jag in dom och gav dom kvällsmat.Dom är så sööta dom där små sötisarna. men Älva är den SÖTASTE hästen i VÄRLDEN, hon är såå gossig. t.ex idag när jag stoppade ut henne i hagen så kom hon och buffade på mig och ville gossas.Det är jätte roligt att rida henne, även om det inte alltid blir perfekta vägar, Men SO WHAT!? hon är endå så söt och snäll. Okej, ska jag inte skriva ordet SÖT mer i detta inlägg. från och med NU.
i morgon ska jag på kadrilj träning inför julshowen.. jag vill inte vara med.. men om inte jag är med så måste dom göra om allting. så jag får väl offra mej då.. jag gillar inte när alla ser på MEJ! det är så läskigt liksom... okej nu ska jag inte skriva mer om hästar i detta inlägg från och med...........................NU!

Idag på skolan spelade vi Guitar Hero  efter eller under musik lektionen (vi fick sluta tidigare och då gick vi och spelade).. Jag suger på det, men det är garn kul! jaja, nu ska jag gå och se om jag hittar EGO GIRL av Carolina Gynning eller Pojken som inte fanns av Dave Pelzer. Puss och kram!  Heej då!<3

3/12 2008

Nu som ni alla vet så är det ju december och bara 21dagar kvar till Julafton!
Någon som sett på årets julkalender? det har iaf jag. Det är liksom en tradition att se julkalendern och traditioner ska man ju inte bryta,ellerhur!?
Jag tycker inte att julkalendern är nå bra i år, men det har ju bara gått tre avsnitt än så länge, den kan ju bli bättre.

Skägget i brevlådan

fr v: Klas, Renée och Lage


Klas, Renée och Lage




tisdag

skol fotona och skol katalogen kom idag och....
Nu är det bevisat.  -Jag BLIR inte bra på bild!!! efter typ tusen bilder på mej har ALLA då menar jag ALLA bilder på mej blivit dåliga! och sen är det ju det där med den där "fotografen" eller vem det nu är som väljer bilderna, den som gör det borde bli sparkad, för dom har ALLTID tagit dom fulaste bilderna på mej..
okej, ingen bild är väl bra, men nå fanns det väl en BÄTTRE bild på mej än den som jusst lanadt i min brevlåda!?
Men iaf.
Idag ska jag å rida, vi har dressyr med Anna Ideryd. det ska bli kul, OM jag har någon rolig häst. Jag kommer säkert att ha Elvis eller Sandy.
Nu ska jag berätta om skolan.
Idag på fysiken så visade Plåt-ankan en spiral, och hon berättade hur man använde den och vad den gjorde. Jag,Hilda å Beck höll på att skratta ihjäl oss.HOJJAAA!!!!!! sen har det varit helt normalt tråkigt på dom resterande lektionerna... jag och Hilda å Felle har hålli på å flamsa..
nääästan hela helgen har vi hålli på å julpynta huset och vi är långt ifrån färdiga, när vi julpyntar tar det flera dagar känns det som. men fint blir det ju. jag har bestämt mej att jag inte ska ha nå mycke julsaker i mitt rum, jag har nå glitter i fönstret och lite små lampor (typ en slinga), och nån liten glaskula som jag fått av Iida i julklapp förra året. 
Asta la Vista BABY!!!

RSS 2.0