Godis..

Ikväll blir det Melodifestival,Sallad och Popcorn:)

Jag och Josse har bestämt oss att vi inte får äta godis,Chips eller läsk förens till Påsken.Och då får vi bara äta på påskafton vårat påskägg! sen så är vi igång igen. Men vi bestämde oss i onsdags var det väl!? att vi inte ska äta något godis, men då hade vi ju en stor godis påse i skafferiet, så vi tog oss frya st godisar var..
Men popcorn och Glass får vi äta:)TUR det, för glass och popcorn är ju nästan det godaste! lite svårt blir det ju i veckan när Josefssons paketet kommer med Goodie Bagen, där det bland annat var Choklad....
 
Vi har gått en promenad med Råttan(Zelda) idag (jag och josse alltså) vi gick ganska långt och sen när vi kom till en skogs väg släppte jag Zelda och slängde kopplet ganska långt i djup snön, jag tänkte nämligen att Zelda skulle hämta det. Men Zelda hittade såklart något mycket roligare, En STOR pinne, men hon hoppade så glatt iväg efter kopplet med pinnen i munnen och kom tillbaka UTAN kopplet, jag pekade och sa att hon skulle hämta kopplet, och efter många om och men så hämtade hon det i alla fall..Jag blev nästan rädd att jag var tvungen hämta det själv, Eftersom  jag själv hade bara tennis skor på mej, så det hade inte varit så kul..

Sen när vi kom in så såg vi på film,(Törs jag nämna  att det var Lejonkungen vi såg?Hahaa!) men jag somnade..Finaankon & Fisejofiankon

efter skolan kom josse hit:) vi for till Älva och red. Hon var ovanligt pigg igår! Josse red också.. sen efter att vi ridit och mockat for vi in till bränna för att hyra en film, Vi hyrde Gray Matters. Den var inte såå bra. Den handlade om en bror och en syster som är bästisar och så blir dem kära i samma tjej.  vi somnade efter tolv nångång.. och vaknade kring åtta på morgon. då låg vi och pratade och sen spelade vi tv spel.  sen när vi spelat en stunmd gick och åt frukost och  nu sitter vi här.  nä men Hej då.

Finaankon = Anna, Fisejofiankon = Josefina på Fikon språket.

Fettis-dagen:)

Kom nyss in efter en promenad med lilla Monsterbarnet alias:Nalle,bejbis,gullpojken,bejbispojken, ni vet kärtbarn har många namn:) vi gick ungefär 1km, Det är jätte vackert väder men eftersom jag inte har några batterier i min kamera kunde jag inte fota något:(

ja, idag är det ju som sagt fettis-dagen:) vi fick semlor och saft på skolan idag, Gott. Fasst semlorna var något torra, men det var endå gott:)
Nu är farmor hos oss och vi ska äta brunabönor och äta semlor:) och sen ska jag fara till stallet. Vi är bara 2 st idag i våran grupp (Jag och Lina) eftersom den där lilla fuskis apan (Bella) är i kambodja! Måndag

Josse for nyss hem.. eller nyss och nyss, hon for hem vid nio..Vi har gjort mycket roliga saker idag, jag och josse alltså.. fasst vi har ju alltid roligt, vad vi än gör:) Buffelsyster och jag:)  vad vi än gör så har vi roligt, bråkar gör vi inte heller, eller det har vi inte gjort på väääääldigt länge..  
Vi spelade GH (datorn), uttryckte våra kerativiteter genom varsin "vänskaps-teckning" som vi kallade dem:) och såg på 90210, och lite annat mojjs:)

på min "vänskaps-teckning" var det en del av Angel låten , ni vet den av beyoncé, och lite mera texter..
Där har ni versen som jag skrev, fasst jag skrev bara till myself..för jag mindes inte texten..Men det sista skulle också komma med:)

You were my best friend
and I love you
you were always there to love me,
when I didn't even love myself
you bring out the best in me
and I thank you
thank you for my life,
thank you for your advice, wisdom,
and your strenght

Buffalosister and mee:)
 sommarlovet -08
Nej, josse jag tar inte bort bilden.


Men hörrni, ni är ju också mina bästa vänner! ni vet vilka ni är.

Men hej då.


Söndag

Älva är nog den envisaste hästen jag vet! hon bara tjurar och envisas! men hon är också den sötaste och bästaste häst jag vet;)

Idag har jag gått igenom min garderob (igår tog jag bara översta hyllan), när jag satt där i mitt rum och plockade ur garderoben insåg jag hur mycket kläder jag har som jag inte använder, och hur mycket kläder jag sparade sist jag städa ur den (kanske 8-9 månader sen) och det mesta är kläder som jag antagligen visste att jag inte kommer använda, jag tror jag tänkte som jag alltid annars tänker när det gäller städning och rensning, "men den kan ju vara bra att ha någongång" fasst jag vet att det där "någongång" aldrig kommer inträffa.

I morgon kommer josse till mej efter skolan, det ska bli kul:)men hej då gott folk:)


jaha..

Jag har så otroligt tråkigt! jag vet inte vad jag skall göra!? något tips kanske?? jag ids inte se på tv, eftersom det känns som att jag bara suttit framför tv:n idag.. tror nog jag ska läsa I taket lyser stjärnorna, har bara några få sidor kvar. jag kom till den hemskaste delen i går kväll jusst innan jag skulle somna, och jag måste medge att det kom en tår...

Garderob Städning

Nu har jag städat översta hyllan i graderoben och gått i genom en massa minnen, då det fanns bla. gamla teckningar,skor,kläder,väskor osv. Jag hittade min stora sjungande  docka, den sjunger Broder jakob på en massa olika språk, som jag köpte i turkiet:) när jag köpte den var den större än mej:) sen så hittade jag min favorit kjol som jag har haft borta i kanske 4-5 år.. tyvärr så var den något förliten nu..Den var mintgrön med lila små blommor, så söt:) Och mina första ridbyxor låg även där. och tusen andra saker var där..

Ikväll blir det hemma kväll med flera filmer och lite annat gott.. klockan 18:05 börjar Honey, den filmen är jätte bra tkr jag:) eller jag tyckte då det när jag såg den sist (för typ tusen år sen). 


Musik

Älskar dom här låtarna♥

Dear Mr.President - Pink

Wild horses - Natasha Bedingfield

Fredag.

hej hej! idag var vi (Jag, Kajsa och Princess) till brännvalls och fikade på skolans bekostnad:P vi fick 40kr var att fika för, men mitt fika kostade dock 20kr.det var ganska kul, men vi sa som inte så mkt..
sen efter att vi fikat for vi hem till Princess, där träffade vi hennes pappa,2 storasystrar och lillebror. dom frågade oss flera gånger om vi pratade franska, och varje gång dom frågade mej fattade jag inget (dom frågade: "pratar du franska?" fasst på franska), dom måste ju tro att jag är efterbliven eller nått, haha!sen när vi sa att vi skulle fara då vart dom som helt "Ska ni fara!? redan? nej,nej, stanna", men då sa vi att vi måste gå.. sen gick vi  därifrån och Princess följde oss. 

Ska snart fara till Älva.. fasst jag har ingen lust att fara.. klockan är mycket och jag har annat så jag kanske inte far.. får se hur jag gör.. Men nu ska jag gå, Hej då!

Torsdag...

Tjollahopp.. idag har det inte hänt något.. varken på skolan  eller hemma.. så jag har inget att blogga om..på 40 frågor sök testet,fick jag 60p av 80p, jag svarade inte på alla, men dem som jag svarade på hade jag rätt :)  Tjolla Hopp!


Har nyss..

..sett på Grey's Anatomy:) och ska snart gå och sova:) på skolan idag har det varit allmänt tråkigt, förutom på HK:n för då hade vi nå skrattanfall..vi bakade kladdkaka, men jag tog inte hem den så det blev ingen krov.
 
på franskan berättade Karin om att man kan vara kontaktperson till dem som kommer från Kongo. man ska typ hitta på saker med dem på fritiden, tex gå på bio eller kanske äta på Brännvalls, ja, roliga saker:) jag ville göra det när hon berättade det på lektionen, men eftersom att ingen annan sa nånting så sa inte jag något heller.. men efter lektionen sa jag till dom andra tjejerna att jag ville det och då sa Kajsa att det ville hon också, så då sprang vi till baka till franska salen och sa det till Karin. Princess var där också, så Karin berättade det då åt henne och hon sa att Princess ville det jätte gärna.  så jag, Kajsa och Princess ska gå och äta på Brännvalls på fredag efter skolan. Jag tror att det kommer bli kul!

Sen efter skolan kom Tantor hit:) vi spelade GH (fortfarande på datorn) och såg på tv..

Nä, nu ska jag spela en låt, sen ska jag gå och sova:)

ska snart...

.. gå och höra klart matte läxan, har typ 2-3 tal kvar.. jag hatar verkligen matte!
Idag hade vi ju kemi prov, det gick så där för mej. Jag borde haft tränat mer. läste nästan inget igår, jag var ju som sagt väldigt trött. och då när jag började läsa (kanske läste 2 sidor) då somnade jag. när jag började läsa/sova så var klockan kring 18 nånting när jag vaknade var klockan 19:45, då rusade jag upp, popade popcorn och sprang till tv:n för att se 90210.

i morgon händer det grejjor.. jag säger inte vad för grejjor eftersom det är ganska privat och jag vet ju inte vilka som läser min blogg eller inte.okej, det är inte "privat", men jag vill endå inte säga. 

Imorgon har jag engelska prov.. ärligt talat så tror jag att det kommer gå bra för mej, För engelska är så lätt och det känns verkligen som att jag kan det vi ska kunna:)

But still, Wisch me luck! Good night!

Suck...

har Kemi prov i morgon, har knappt tränat nått.. så igentligen skulle jag behöva gå och träna på det.. jag är jävligt trött, så för att inte somna här på stolen ser jag till att hålla fingrarna i rörelse..stannar jag, somnar jag.. i morgon är det väl Fettis dagen (Fet tisdag;) ?

Tisdag: Kemi prov + matte läxa + ridning
Onsdag: Eng.prov + redovisning av franska familjen +matte läxan ska inlämnas + ev. slalom åkning eller josse.
Torsdag: träna på franska glosor + göra klart kap. 6 i övn. bok.
Fredag: Rida + kaaaanske UG
Lördag: film kväll med mej själv:) kanske josse?
Söndag: Älva + kanin fix...

Nä gott Folk, nu ska jag gå och träna på kemi provet. Jag vill ju inte ha IG.

Hej då<3

Wooooow!!!!

jag har publicerat 107 inlägg under min blogg karriär:) I think..

KOM OCH KÖÖÖÖP!!

fick hem 12 burkar kakor igår, ni vet vi håller på att sammla i  hop pengar (på skolan) till en englands resa i nian.så Snälla, hjälp mej att bli av med dom där satans cp burkarna. har typ 5st burkar kvar.. Burkarna kostar 50kr st.Nu var ju köpandet menat till släkt och vänner.


idag har det varit jätte vackert väder ute, Snön har glittrat så fint:) jag ville gå ut och ta några riktiga vinter bilder,Me batterierna till kameran var slut och det fanns inga nya..

jag har varit till Älva idag. jag red eftervägen och hon var jätte konstig, hon stannade flera gånger och ville inte gå framåt, Det brukar hon aldrig göra på våra vägritter.
Annars har jag väl inte gjort något.. ska snart gå och fixa kaninburarna.. tur man har dem inomhus!


Fotade i torsdags medans jag väntade på Josse:)

Foto: Anna Lundström

popcorn:P

sitter här med en popcorn skål och ett glas jordgubbsläsk.. hade tänkt se en film,närmare bestämt Romeo och Julia, men när jag satte på den i dvd:n så var filmen helt sjuk, jag fattade ingen ting! det var nån gubbe med rosa hår och nå andra gubbar som sprag på en bensin mack och sköt, Josse vad faan har jag lånat för film av dej? jag orkade iaf inte se nå mer av den så jag stängde av den och såg jusst på perfect man, men den har jag sett så många gånger att jag är så less den. och då bytte jag till tv1000 där var det nån film, men då kom jag på att jag inte orkar se på tv. fasst jag funderar på att se en annan film.. jag vill se Mr.&Mrs.Smith men någon, har lånat den.. en som har typ 30 andra filmer som är mina.. hmmm...Vem kan det vara? någon som känner sej träffad?
Foto: Anna Lundström

Ännu en Josefina-dag.

Två nätter på två olika soffor, men det är det värt! för jag har haft så himla kul! det är som att jag arit med henne typ i en månad.. fasst det är  ju bara tre dagar i sträck..hmm.. konstigt..

när jag vaknade låg josse och kollade på tv..sen efter ett tag så gick vi och spelade tv-spel, det hette Mario nånting(?) sen for vi till brännvalls för att äta. vi åt en tacotallrik,MYCKET gott :) 
sen gick vi och strosade på affärer. när vi var på konsum var jag tvungen att draa henne från leksaksavdelningen, hon hittade ju så mycket fint, bla Tiger från Nalle Puh..
sen for vi på OK för josse skulle visa mej nå jätte goda nya godisar, när vi stod och kollade på tidningar såg jag att alla filmer kostade 19kr st. så vi hyrde två. det var Step Up 2 och Wanted.
sen gick vi hem till josse, och under vägen till henne så kände man hur kroppsdelarna sakta domnade bort.
men som tur var som kom Moster till undsättning med bilen och hämtade upp oss (vi hann alltså inte hem till henne...josse alltså)  när vi var framme hos mej såg vi Step up 2, sen spelade vi GH på datron och sen såg vi på Wanted.

Hon for hem för ett tag sen, och jag har jätte tråkigt..ska snart återgå till mitt städande, men det är ju så tråkigt!!
Det handlar om en tjej som älskar att dansa.
Har du sett ettan måste du ju se tvåan.
men även om du inte sett ettan så måste du se 2:an.
En rikitg Dansfilm:)
AAAA av Fem A-n


Det handlar om en kontor tönt som blir en cooling som dödar en massa folk.
En riktig PangPang-film. dom skjuter nästan hela tiden.
Nää.. inte riktigt min smak. 
AAA av 5 A-n.

josefina maraton;)

Hon kom igår, for idag på eftermiddagen. och nu är jag hos henne,ett riktigt josse maraton;)men eftersom hon är min Buffelsyster, så gör det ju inget.


idag har vi (jag och Tantor) varit ute och åkt i berget, det var kul.. fasst det gick ju inte så bra att åka ner.. eftersom det gickinte att åka ner med bobben, men då hämtade vi stjärt lapr och åkte. Det var jätte skojjigt:) efter många skratt gick vi in och spelade GH på datron, och sen såg vi på Sex and the City-filmen, den äger! jag och josse satt som två små lipsillar i soffan  när Mr.Big lämnade Carrie. sen for hon hem.. men innan hon for hem så frågade jag om jag skulle komma och sova hos henne (för hon ville sova en natt till), men det ville hon typ inte.. sen efter typ 30min ringde min mobil, och gissa vem det var, Josse. vet ni vad hon frågade? vkan inte du komma och sova hos mej.

ja, å nu sitter jag hos josse och vänta på att hon ska komma ut ur duschen...


Fredag den 13

igår kom josse till mej. vi var ute och hoppade i djup snön, det var typ 2m. vi skogen, det var jätte skoj:) sen när vi gick in så åt vi glass och hemma gjord choklad sås, och såg på Tarzan. haha.  sen gjorde vi nåå.. sen gjorde vi nå mer.. och sen såg vi mera film. nu sitter jag och väntar på att hon ska komma ut från toan så vi kan gå ut:)

Idag är det ju fredag den 13, så få se vad det är som händer mej för oturigt idag..

Onsdag.

har nyss sett på Jane Austens bookclub, ganska bra... men annars har jag väl inte gjort något..  jag har som inget roligt att skrivaa om! ska snart gå och se Top model.. sen ska jag nog ta och fixa mina kaniner.. Freds klor behöer klippas och kanske Skruttens tänder...Ja, vi klipper hans tänder. Han har nämligen underbett och då nöter det inte på tänderna hur långa som helst! och för att min bejbispojke ska överleva så måste hans tänder klippas.


igår på ridningen ar det ovanligt roligt! i tränade en handsfattningar, och rida lätt i tre takt! först skulle vi sitta tåsteg och stå ett, sen stå två och sitta ett,SVÅRT! det kanske inte låter svårt, men det är det.nä nu måste jag gå. hej då!


YEAH!!

Äntligen!! designen är fixad, och ett litet "lov" har vi också:) v knappen funkar inte alltid på tangentbordet, Väldigt irreterande.

Folk förändras..

Folk förandras, det märker jag av väldigt mycket jusst nu..
jag märker det på andra, men även på  mej själv.
För endel kanske det är bra att dom förändras, andra kanske inte..
många av mina vänner förändras jusst nu,det märks MYCKET..
JAG förändras, men det märker jag mindre..
Men det är klart.. det är ju lättare att se andra hur demförändras än att se sej själv..
för man är ju som  van vid sej själv.. eller vad man ska säga..
Men man märker det på ett eller annat sätt att man gjort det..


 
haha, fick som bara lust att skriva ngt sånt då jag och JK pratade om det..


Tråkigt..

har tråkigt, och  medans jag väntar på att klockan ska bli 21:00 ska jag göra detta:
HAR DU:
En bästa vän: ja, några stycken:)
Haft ett seriöst förhållande: Nej
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Skrikit åt en lärare: ja tror det..
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej

DAGENS:
Klädsel
: Team Sportia-byxor, ett brunt linne, en grå lång munkjacka.
Smink: Inget smink
Frisyr: Utsläppt.
Låt: sacared of lonely - beyoncé
Vill ha: m&m
Sjuka: hosta och halsont :(
Drog: ingen
Saknad: mina vänner
Köp: m&m
Godis: m&m och en blå klubba:P
Attityd: vanlig..
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse : oj, vad smutsigt hår..

FÖRSTA:
Bästa kompis: Becka, Ange och Cassa 
Bil: har aldrig haft någon egen..
Kärlek: vet inte..
Husdjur: Mitt eget husdjur  var Helios
Semester: Turkiet
Jobb: Hundvakt:)
Köpta skiva: minns inte..
Konsert: A-teens.

SISTA:
Personen som smsade dig:
Buffeln
Personen som du kramade: mamma
Peronen som ringde dig: Pappa
Personen som du ringde: Pappa
Gången du sa 'jag älskar dig' till någon: Igår, fasst jag sa: jag älskar er (till kaninerna)
Bilfärd: Idag.
Filmen du såg: Eva&Adam
Gången du grät: igår kväll..
Måltiden: köttgryta och makaroner och sallad:)

nu börjar The Break-Up på en minut så hej då folket!

Lördag.

Veckan har varit så OTROLIGT tråkig, så därför har jag inte uppdaterat.

Igår var jag till Älva. Sen när jag kommit hem så duschade jag, packade och for iväg till UG. fasst först stannade jag och hämtade josse och lämnade min väska.

På UG var det RockKarusellen,det är typ olika band som tävlar om någon turné tror jag!?
Det var helt hemskt, jag satt typ 1,5 m. från högtalarna och det bara dunkade innombords och väggen bakom mej bara skakade!  men sen bytte vi platser, och då vet ni vad jag och josse hittade då? något som jag borde haft när vi satt på dom första platserna, öronproppar! 
men huvudvärken var där och ville inte försvinna, eller den försvann i morse efter att jag vaknat, ätit frukost, somnat om. men iaf, efter UG for jag och Josse hem till josse,  vi såg på film, Eva&Adam. och... jaa, vad mer gjorde vi? typ sov.. sen kring halv åtta vakande i, steg upp, åt frukost och gick och lade oss igen... fasst före vi åt frukost så såg i på Eva&Adam.  kring 11?for vi till märles outletten, dom ska flytta in till bränna och säljer därför ut en massa kläder och skor. man fick fylla en "normalstor" påse för 300kr, och en "stor" påse för 500. men själkalrt fanns det inget, allt var så utplockat.. jag gissar att det är pga, att Iida och Hilda var och rensade stället igår...
Efter att vi vart där  så spelade vi spel,såg på tv, var på datorn mm...Jag och josse såg i en djur bok som josse har, och då läste vi om den afrikanska Buffeln, dom är väldigt snälla. dom skyddar skadade djur och  man har sett tre benta bufflar som överlevt pga, den snälla buffelflocken, Så sött. åsså stod det typ att dem i flocken var bästa vänner.

Sen ble jag och josse buffelsystrar<3

Se så vacker ;)


Onsdag.

Min röst kommer nog aldrig tillbaka :'( har varit röst lös över en månad nu. bak lust har jag också.. men jag har ganska mkt läxor att göra så ingen bakning idag. fasst jag och bella bakade ju chokladdbollar idag på HK:n, dom var ganska goda.. men när jag tänker på vad det är så blir jag så äcklad och vill inte alls äta dem. men nu är dom ju slut. det blev bara 3 till mej och 4 till bella (eftersom jag inte ville ha den som blev över). 

Provade gå med Nalle i koppel idag, men det misslyckades. han ville inte gå alls, utan han bara stannade och tjorvade och satte sig mellan mina fötter, min söta lilla Nalle björn♥ föresten, glömde nämna i gårdagens inlägg att Polly Pling flyttade i går. så nu är det bara NalleBalle som är kvar.

Hade tänkt ta mej en promenix med Råttan, men nu är det så mörkt så jag får se..

Nää, nu ska jag gå. hejdå.


Tisdag.

ja, nu sitter jag här. ska alldeles alldeles snart gå och sova.eller, jag ska läsa, sen sova. jag har kommit på att ju tidigare jag går och sover, desto längre kan jag ligga och läsa:)

Idag har jag varit på skolan, det var som vanligt där.. inget nytt förutom att vårat kära "häng" bord vid fönstret (och toaletterna) blev benlöst.. det har varit rangligt ett tag nu. men det har hållit att sitta på tills idag:( så nu har vi bara en bäk, där det ryms typ 3 pers på, och en fönsterbräda i iskall sten + att det kommer in kall luft från fönstren. Efter skolan for jag hem då.. och då var farmor hos oss(!?) jag hade ingen aning om att hon skulle komma. men det gjorde ju inget. hon är ju så söt min lilla farmor :) Jag har varit på ridningen också, jag hade Snowflake. hon var jätte konstig. speciellt när vi galopperade.. hon flängde med huvudet och garn galopperade på vissa ställen..hmmm... : / konstigt..hon brukar aldrig göra så.. jaja.. nå men nu är klockan 21:51, och jag måste fixa mej sov klar,ge mat och vatten åt baby boysarna, och lite till.

Puss och Godnatt:)

Föresten, skynda er nu att läsa "I taket lyser stjärnorna" innan ni ser filmen. jag har läst den boken en gång tidigare, och jag fullkomligt ÄLSKAR den boken. jag har sett trailers på den och läst vad den handlar om, jag har redan hittat typ tusen saker som inte stämmer in i boken.. föresten, jag håller på att läsa den igen:) 


Omgjorda bilder i Powerpoint
nu går det inte att ladda upp mer bilder på blogg.se laddar upp mer sen:)


Cupcakes

Vet ni vad som låg i brevlådan idag? min efterlängtade Min Häst tidning:)  jusst när jag var som mest inne i mitt min häst läsande kom Sonja och Farmor till oss, så då var jag ju som tvungen att sluta läsa och vara lite social.. eller kanske inte  tvungen, men man vill ju inte vara osocial;)  när vi satt och fikade semlor och anisbröd så började vi prata om muffins i Lelilas kok bok som jag fick i present av Sonja m. familj. då berättade Sonja att Therese (min kusin) också hade boken och att hon hade bakat muffins därifrån. gå och kolla vettja:)

Zelda sötnos:)


tråååkigt

Idag på skolan var jag till skosköterskan på hälsokontroll.sen har det inte hänt nå... jag kan skriva bättre sen, men än så länge så har det ju som sagt inte hänt nått..Vet ni vad jag hatar? när någon berättar för mej vad jag har för problem och vad jag har problem med.

Guitar Hero

igår var jag till luleå med mamma och tobias. Jag köpte en kofta och en lång tröja med drag kedja (kommer inte ihåg vad det heterX) båda i grått,  5 st små gott och blandat påsar för 1kr st på Ö&B, ett ritblock och så fick jag guitar hero world tour av mamma och pappa i försenad födelsedagspresent. när vi kom ut från ONOFF med lådan underarmen, bestämde jag att när jag kommer hem så ska jag spela. efter onoff var vi på DjurMagazinet, för jag skulle kolla efter en sele till Fred (eftersom Skruttens är alldeles för liten), men jag hittade ingen, eller jag hittade en som var rejäl och bra (till minder hundar till och med) men då var den så dyr! den kostade typ 349 kr. å det tänkte jag inte lägga ut på en sele. sen for vi på Ö&B, där köpte jag då godis påsarna, och så kollade jag på ridskor, hittade ett par som var ganska fina men då var det en kant på sidorna i (i skon då) hälen, som gjorde att skon var oskön och kändes väldigt smal kring hälen.

Sen när vi kom hem och jag hade stoppat i hop gitarren, stylat den, stoppat i batterier osv. så skulle jag då börja spela. jag stoppade i skivan, väntade, tröck ut och in skivluckan, slog av och på men inget hände.. Spelet funkar ju för helvete inte!!!!!  men jag tror att det ör fel på själva spel apparaten, den har ju trots allt några år bakom sej. så vi ska nog köpa en ny spel konsol.

sen på morgon, vaknade jag av att jag hörde att det lät utanför mitt rum, det var tobias som höll på med något. jag ropade och bad han komma in till mitt rum, han kom då.. och så frågade jag han vem som var vaken, han sa ingen.. då såg jag att ett av klistermärkena som följde med spelet och gitarren satt på han tröja.  jag frågade han varför det var där och vet ni vad han svarade!? "jag har stylat om gitarren" då gick jag cohj såg på  den och han hade använt ALLA klistermärken som följde med! det syntes nästan inget av själva gitarren! (Tobias är 7 år, inte typ 3 så han fattar visst!).så på morgon har jag skrapat bort dom klistermärken han klistrat på, för det är MIN gitarr och MITT spel!!

Jaja, hej då.. måste gå coh klä på mej innan josse kommer..

RSS 2.0