Lördagen

jag kan börja med att säga att min sena fredags kväll blev inte som jag tänkt mej. jag sommnade under nyheterna mellan idol och idol. jag missade utröstningen! men det var jävligt bar att Johan Palm åkte ut. jag tror nog att mamma å pappa är lite less på mej nu, för jag har typ frågat dom tusen gånger:
 (A är jag å M är mamma)
A - Allvarligt mamma, åkte han ut?
M - Ja, Johan Palm åkte ut.
A - Så ni ljuger inte då?
M - Nej, gå in på tv4.se och kolla om du inte tror mej.
Såg ni den där hysteriska tjejen som började typ skrika å grina bara av att Johan Palm såg på henne när han sjöng? jag tror hon fick en chock att se att han är så ful, det har nog inte fattat än.. eller nu har hon ju de då, men det gjorde hon igår.

nog om idol och mer uti Bella.

Bella är nu i stockholm och hon har sett hela dagen på Stockholm Horseshow, det vill ju jag också. jag har bestämt att jag ska fara nästa år, om jag då far ensam eller om jag lyckas få med mej nån det får vi se då. men jag tror nog (eller jag hoppas) att Bella kommer med mej.

Till Cassa å Becka:
Ang. jag vet hur vi gör, vi låter Ange å Kajsa betala vår Paris resa. Men jag och Kajsa kanske får lite rabatt om vi säger att vi ska till psyket, för att dom har varma täcken där.

Min lördags kväll:
jag har varit till min farbror Totto (Torbjörn) och Ulla, vi har i deras nya hus, det var jätte fint där. sen efter det så for vi på ok för jag skulle hyra en film, jag hyrde Penelope den var ganska bra, det var som synd om henne när killarna sprang iväg från henne när dom såg henne. Hon var ju född med en grisnäsa. sen efter filmen har jag väl inte gjort nå, jag kanske ska se Mamma Mia men jag får se. Asta la vista BABY!


Kommentarer
Postat av: Hej

testar bara texten

2008-11-30 @ 00:41:19
Postat av: C

hahahahaha, vafan surrar du om? :P

2008-11-30 @ 12:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0