Torsdag

hejhej!
Detta är vad jag har gjort idag: vaknat tog fram min kamera och gav minnes kortet till mamma, gått och sova igen... vaknat, slog på datorn i tobias rum spelade ... sen gick jag och såg på tv, sms:ade med Josse.. gick till andra daton chattde med Josse och Hilda... sen gick jag och såg på tv igen, somnade på soffan, vaknade av att mamma ringde.. pratde med henne, somnade om.. vaknade åt lunch (extremt SEN lunch, klockan var typ 4)...sen gick jag coh hämtade posten och rastade Zelda (min hund).. sen gick jag och såg på tv.. sen gick ajg och spelade.. sen kom mamma hem.. sen kom pappa hem.. sen åt vi middag och nu sitter jag här.....  men nu ska jag gå Bajsi bajsi!<3


Min Älskliiiiing<333333


Shopping!!

tjena, idag var jag, Hilda och josse till lule och shoppade. jag hittade dessvärre inget av dom saker som jag hade TÄNKT,  men jag är nöjd med det jag köpte...jag köpte: En randig blus,ett halsband(ej långt),ett spel,en köttbulle macka (till lunch) , ett toy paket,en Kit Kat, och en Fanta orange.vi hade jätte kul...   ja, vad mer skall jag berätta för er?jag hittade en jätte fin vit stickade klänning på H&M, men när jag provade den var den JÄTTEful!  men vet ni gott folk? jag håller på att somna, och som ni kanske vet så finns det bara ett sätt att lösa detta, Att gå och SOVAAA!!!!:P Bajsi bajsi!









SNÖÖÖ:D

idag kom den första snön, men den stannade inte..
I morgon vid denna tid är Jag i Luleå med mina friends, Det ska bli SÅÅ kul! jag ska köpa KLÄDER=D jag ska se om jag hittar någon fin gul klänning, och något svart bälte (smalt). åsså måste jag kolla om jag hittar något snyggt långt halsband, jag har hittat två på halens  som jag vill ha i julklapp, Dom är såå snygga.och nya svarta leggings är också ett måste, eftersom mina är lite nötta. en mössa som passar min jacka måste jag också se efter, jag vill ha en oversize, som är ganska pösig och hänger ganska mkt. det är så snyggt, jag vill nog ha en svart.

På en stund ska jag fara till stallet.. eller om några timmar... jag ska nog gå på en promenad nu sbart när jag har skrivit klart.. Bajsi Bajsi!<3


Detta vill jag ha i julklapp:)




Detta med:)







svamel..

tja igen!nu har jag (inte) gjort en massa saker..bla. vart en sväng till kina,nya zeeland (?) och findland, där handlade jag en massa saker och såg en¨massa kändisar.haha, vad jag svamlar.nä, jag har inte gjort en massa saker.det enda jag har gjort är : ridit,mockat,handlat, sett tv och gosat med Fred(d) jag borstade han.i morgon ska vi ha löshoppning på ridningen, det ska bli kul, hoppas vi hoppar med Blixten(shetlandsponny), han är så söt när han hoppar. förra gången for han på sidan om hindret istället för över.men nu ska jag gå och se ngn film..:P Bajsi Bajsi<3

 Här är Lilla Blixten, Se så söt han är<3


om fem minuter far jag..

hej, idag har jag inte gjort nånting.. okej klockan är bara 12.34, men än så länge har jag inte gjort nånting.. men jag ska fara och rida på Älva<3 hon är så söt, som en liten älva. men efter jag har ridit ska jag nog rensa åt kaninerna, sen kanske jag hittar på nått kul.. kanske ser en film eller ngt sånt.. men nu har det gått 5minuter snart å då ska jag fara.jag kanske skriver bättre sen ikväll.. men vi får ju se, Bajsi Bajsi!<3

Lördag-Söndag

igår var jag på UG, det var jätte kul.vi skrattde jätte mycket.
jag var med: Josse,Catti,Becka S,Iida,Sofia,Lisa,Kajsa och Becka J. banden som spelade var bra.. men vi dåg bara dom 2 eller 3 första, sen gick vi och svamlade i sofforna med Catrin bror och hans kompis.efter UG gick vi hem.. eller jag och josse gick till josse.sen såg vi på A Walk to Remember, Den är så bra. Men vi var så trötta att vi somnade. sen kring 07.40 väckte josse mej och ville Apocalypto den var bra. men jag sommnade i början av filmen och då  kanske 10 min. efter att jag somnat  väckte josse mej IGEN och ville gå och äta frukost.så då gick vi och gjode det.sen gick vi och såg typ 5 min av filmen och sen stängde josse av filmen för vi ville sova lite längre.  sen vaknade josse,hon började se filmen en stund och sen vaknade jag. sen när vi sett klart filmen gick vi på datorn.. sen ringde mamma och sa att jag jag måste börja fara hem för vi skulle bort.. å då kom pappa vi 11 tiden och hämtade mej. sen kom jag hem.. sen for vi och sen kom vi hem kring 16-17... sen såg jag klart A Walk to Remember.. å nu sitter jag här.. men nu ska jag gå och hitta på något kul.. vad vet jag inte. men alltid nå hittar man väl på.. Bajsi Bajsi!

Lördag

ja, idag var jag på skolan.. usch vad det var tråkigt.. men konstigt nog så överlevde jag. maten var helt äcklig, det skulle föreställa lasagne, men det såg ut som bajs. men som tur är så var detta (hoppas jag) den enda lördagen vi har skola. på helgen ska man vara hemma och slappa, eller ha kul med sina kompisar! inte gå på någon tråkig,jobbig skola! okej, vi var lediga på måndag, men det är ju inte samma sak!  jaja, skitsamma. ikväll ska jag KANSKE fara på UG och se på Tjej Rocken med mina kompisar..
jag SKULLE fara och sova hos josse, men då orkar hon inte säger hon för hon har dans från 17.00 - 18.00... så då blir det väl att sitta hemma och glo, men det kan vara ganska skönt det också! men nå är det roligare att vara med kompisar.. jaja, nå vettja det löser sej.. Tjollahoppsan sa!

R.I.P Caroline Stenvall

Vi tänder ett ljus för Caroline stenvall  som blev mördad av en 50-årig man för några dagar sedan.




Fridaynigt Feever!!!!

idag har vi sett Step Up 2 the STREETS  den var jätte bra! vi såg den under musik lektionerna (7a&b:s).
sen på SO lektionen såg vi på en film om FN-dagen eftersom det är den dagen idag.den var dessvärre inte bra..  sen efter skolan kom min kära vän Josefina. vi for och red på Älva, och sedan for vi till friskolan för att det var nå uppvisningar där.Catti kom också med till friskolan.efter alla uppträdanden gick vi in till bränna och köpte Choklad puffar. efter det satt vi och tränged i en bil HELA vägen hem till josefina.när vi har hos josse så satt vi och pratade och läste FRIDA-tidningar..sen såg vi Idol en stund..sen for jag ock catti hem.

Jag har sett att många har listor på vad deras favorit Film/låtar är. och då har jag bastämt mej för att följa den "trenden". Så alltså, här är mina :

Tre favorit filmer JUSST NU.

1. The Note Book - världens BÄSTA film!



2. Step Up 2 - The streets  -SÅÅ COOLA dans nummer!




3. A walk to Remember - den är så bra








Mina tre favorit låtar JUSST nu:

1. Christina Aguilera - Keeps Getting Better

2.Pink - So what

3. Christina Aguilera - save me from my self


Hellojsan barn!

på morgon när vi skulle se på film så var det en massa tjorv.. först hitta dom ingen tv, sen hade tv med dvd:n inga batterier i dosan osv...så innan dom hade fått i gång allt var klockan kanske 08.30.. och vanligtvis börjar vi 08.10, så alltså 20 minuters rast direkt på morgonen:D. sen efter filmen så  skulle 7a ha hål och 7b ha fysik, men fysik rummet var upptaget, så vi slapp den. efter fysiken hade vi hål. och sen hade vi engelska i 30 min. sen for vi till bic-huset och lyssnade när två elever berättade omnär dom var till Ryssland i Apatity.sen hade vi träslöjd.. och sen slutade vi.. när jag satt och väntade på bussen kom josse.. och vi ska fara till friskolan i morgon och göra nå mojs.. vet inte riktigt vad det var. men iaf. före det så ska hon komma till mej efter skolan och så ska vi fara och rida. och sen ska vi då fara till friskolan... det ska bli kul. det var så länge sen som jag var med josse.. men nu tror jag att jag ska gå coh sova.. eller jag ska läsa, jag vill läsa ut Pojken som kallades Det. Den är så bra, men så hemsk!! Bajsi Bajsi!

Måndag

idag har jag varit och ridit och sett på film..något mer har jag nog inte gjort....vi var lediga från skolan idag för att vi har kultur vecka och då ska vi gå på skolan på lördag istället....idag när jag var och red så blev Älva rädd för en fågel och sen för en rishög. det var jätte kul att ria för hon var jätte pigg och ville springa hela tiden! jag fick henne i galopp för första gången! det var SÅÅÅÅÅ kul!! när jag kom hem efter att jag vart och ridit var jag jätte frusen så jag la mej på soffan och såg på en film som hette Små hemligheter, den var ganska bra.. inte jätte bra, men den gick att se.. snart ska jag gå och se på Moll Flanders,  den är ganska bra.. har sett nästan hela..jag har bara en del kvar (den är indelad i 4 delar).. men nu ska jag gå! hej då!!




söndagen den 19 oktober

idag har jag bara vart hemma. jag har sett tv, städat mitt rum och lekt på datorn.farmor har vart här nästan hela dagen, min moster och mina kusiner har också vart här.  men iaf. nu har jag nyss gått från tv:n för jag har sett på Gossip Girl, den serien är bara bäst!!men nu ska jag gå och se på nån annans blogg.. får se vems det blir. i morgon ska jag och rida! det ska bli SÅÅÅ KUL!:)

Hej dåå!


Ma Week-end

på fredag var jag och red Älva och sedan for jag till catti.jag och josse skulle sova hos catti. vi lagade tacos/tortillas, badade bubbelbad och hade först mosad avocado och sedan en peeling mask, vi badade kanske i tre timmar, sedan gick vi och såg en stund på idol, sen gick vi ner och så på Kalle och choklad fabriken den är ju bra! sen blev vi trötta och orkade inte se klart filmen, så vi betsämde oss för att borsta tänderna och sova. och det gjorde vi... josse somnade först.. jag och catti låg och babblade ett tag.. och sen somnade vi. vi vaknade klockan 07.30 och då såg vi klart filmen.. sedan åt vi frukost.efter det spelade josse the sims, catti satt och läste och jag somnade på cattis soffa. sen såg vi en film som hette True woman den är jätte bra!sen for josse hem och jag och catti satt och spelade kort, sen gick vi på datorn och gjode en blogg åt catti.. sen for jag hem typ... när jag kom hem så rensade jag åt kaninerna.. och nu sitter jag här och trycker i mej lite choklad:) Men nu ska jag gå coh läsa Pojken som kallades Det . Hej då!











hejhej...

idag har jag vart på skolan...vi hade matte, engelska, var och lyssna på ngn författare som hette per nilsson...åsså har vi haft franska och fotografering.. på fotografenringen var jag jätte sur ac olika anledinigar... ovh sen har jag sovit tills nu! hej då! skriver mer i morgon!!!

Ursäkta!?

Ursäkta(?) att jag inte har skrivit på nårga dagar.. och förlåt för att jag skriver om samma saker HELA TIDEN, men när man bor i en liten skit komun där det aldrig händer något så finns det som inte mycket att skriva om. Jusst nu handlar mitt liv om: Hästar,Hästar,Hästar, skolan,läxor,läxor,städning och eftersom hästar,skolan och städning tar typ upp all tid så hinner jag aldrig vara på datorn och skriva.

Idag var det 4:de gången jag red Älva, vi red på en äng och sedan upp mot stor vägen. hon var väldigt seg och trött ville vända hem hela tiden.

i veckan var jag till skol sköterskan för att jag hade jätte ont i mitt knä, det visade sig att det var en överanstränging och att det var i muskelfästena som jag hade ont. jag har inte kunnat sträcka ut benet, så jag har gått och haltat på tå med det onda benet. men som tur är så har det nästan försvunnit och jag kunde rida idag, jag var inte och red i tisdags för jag hade så ont. 

Igår beställde jag min jacka, den kommer vecka 42 (:nästa vecka:) gud vad jag längtar efter att få den!!=D

Andra Ritten med Älva

nu har jag nyss kommit hem, jag har varit hos Älva. det var andra gången som jag red henne och hon var mycket piggare  idag än i onsdags. vi red efter en väg som låg alldeles brevid Kalixälv, det var jätte fint. idag är det marknad, men jag var inte för jag hade absolut ingen lust att gå och strosa i kylan. spec. när jag inte har någon vinter jacka.jag måste till luleå och köpa en jacka! jag har hittat en jättefin jacka på H&M... men nu ska jag gå och göra nått.. kanske se en film.. Denna är det jag vill ha!
HEEEJ DÅ!:)


Första ritten med Älva

idag var det första gången jag red Älva. hon var helt underbar att rida! i helgen ska jag också rida henne.någon dag ska jag få rida Pilör också, han är en jättefin svart nordis med lång tjock man och svans.  jag ska snart gå i duschen och sedan läsa biologi läxan om svampar och lavar, USCH VAD TRÅKIGT!!!!!!!!! i morgon ska jag till Hilda, det ska bli kul...men men, klockan börjar bli mycket och jsg måste duscha,läsa biologiläxan (om jag nu har boken hemma, jag kan ha glömt den på skolan...Fasst jag måste ju se idol utröstningen......................Natti Natti

RSS 2.0